Gale Bowman of Irish Angels on How to Land a Job at a Startup

Gale Bowman of Irish Angels on How to Land a Job at a Startup

Gale Bowman Àr grundare av Irish Angels, ett ÀngelnÀtverk tillÀgnad investeringar i tidiga skeden dÀr en grundare, styrelseledamot eller aktiv investerare Àr student, examen, förÀlder eller lÀrare vid University of Notre Dame. Efter examen frÄn handelshögskolan 2012 lanserade Gale Irish Angels och har sedan dess vuxit nÀtverket av Ànglar till 150 investerare och investerat 10 miljoner dollar i sÄdd och serie A-investeringar.

I det hÀr avsnittet diskuterar vi var Irish Angels köper sina bÀsta erbjudanden, vad det största misstaget Àr som första grundare gör och hur framtiden för universitetsanslutna ÀngelnÀtverk / VC-fonder ser ut. Dessutom fördjupar vi oss djupare i fördelarna med ett ÀngelnÀtverk i förhÄllande till en riskkapitalfond och hur ett idealt grundande team ser ut och vilka förmÄgor den ideala VD har. Slutligen pratar vi lite om hur en typisk vecka ser ut för VC / angel-nÀtverksdirektör, hur man landar sitt första jobb vid en start och hur man bygger relationer i startgemenskapen.

Missa inte denna intervju, eftersom det kan ge dig de rÄd du behöver om hur du landar ett jobb vid en start av ditt val.

Lyssna pÄ ITUNES

Lyssna pÄ GOOGLE PLAY

LÀs mer om inspirerande intervjuer hÀr pÄ Tech.Co

Tyckte du att den hÀr artikeln var till hjÀlp? Klicka pÄ en av följande knappar

Ja Nej

Vi Àr sÄ glada att du gillade! FÄ mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi beklagar att den hĂ€r artikeln inte hjĂ€lpte dig idag – vi vĂ€lkomnar feedback, sĂ„ om du tycker att vi kan förbĂ€ttra vĂ„rt innehĂ„ll kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Colin Keeley Àr grundare och vÀrd för Tech In Chicago, en oberoende podcast med intervjuer frÄn Chicagos frÀmsta startande grundare och riskkapitalister.