Gaming Smartphone frĂ„n Nokia – Teaser slĂ€ppt

Avatar for Hamza Tauqeer

FĂ„ tillverkare som Razor tog initiativet och det ser ut som att trenden inte kommer att dö av nĂ€r som helst snart. Vi Ă€r redan bekanta med Razor och dess kommande Razor 2 som vi redan tĂ€ckte. Xiaomi lanserade Black Shark för nĂ„gra mĂ„nader sedan. Huawei har lanserat uppdateringar av sina nyligen lanserade enheter som de kallade “GPU Turbo” -teknologi. Denna teknik ökar enhetens grafiska prestanda och effektivitet.

Faktum Àr att spelindustrin i smarttelefonen blomstrar och fÄr hype. GPU-prestanda Àr nyckelspecifikationen och har lika stor betydelse för varje telefontillverkare nÀr de introducerar sitt nya flaggskepp. FrÄn Qualcomm Snapdragon, Huaweis Kirin-processorer, Samsungs Exynos till Apples Bionic-linje; var och en av dem fokuserar mer och mer pÄ grafik varje Är.

Nokia i spelet:

Tillbaka 2002 introducerade Nokia N-Gage som var det första steget mot mobilspel. N-Gage var den första (eller Ätminstone en av) speltelefonen vid den tiden men kunde inte fÄ mycket uppmÀrksamhet.

Nu, 2018, har Nokia beslutat att göra en comeback pÄ spelarenan.
Företaget publicerade nyligen en teaser frĂ„n Nokias indiska division pĂ„ Twitter som visar deras planer pĂ„ att lansera en spelsmartphone som sĂ€ger ”hĂ„ll dig uppdaterad för en telefon du kan #GameOn”

Detta lilla klipp frĂ„n Nokia visar nĂ„gra scener i ett stridsspel med högupplöst grafik. I nĂ„gra sekunders teaser-video stĂ„r “HĂ„ll dig uppdaterad för en telefon som du kan #GameOn”. Det Ă€r ganska tydligt vad Nokia har för avsikt att anvĂ€nda den hĂ€r hashtaggen.

Det ÄterstÄr att avslöja om Nokia gÄr för sin flaggskeppsenhet med avancerade specifikationer / funktioner och annonserar med nÄgot exklusivt spel (som Samsung Note 9 gjorde med Fortnight) eller inte. Vi mÄste vÀnta och se om en av dessa smartphones kommer att vara spelorienterad.

Nokia 9, Nokia 8.1, Nokia X7 eller Nokia 7.1 Plus, alla dessa enheter finns över internet med sina lÀckta bilder pÄ olika paneler. Alla Àr utan hack. LÄt oss se vad Nokia har att erbjuda. Oavsett vilken enhet de kan introducera mÄste den vara mycket konkurrenskraftig.

Perfekt smartphone för spel 2018:

Om du letar efter en spelsmartphone och inte vet vilken du ska vÀlja, hÀr Àr vÄra funktioner önskelista för en perfekt spelsmartphone 2018:

Processor: Snapdragon 845 eller Apples A11 bionic eller högre

BAGGE: 6 eller 8 GB

Inre: 64 GB

Visa: AMOLED / OLED-skÀrm

Batteri: Minst 4000 mAh för att ge dig tillrÀckligt med juice för att spela med hjÀrtans innehÄll

Ett kylsystem Àr ett mÄste för att hÄlla hastigheten och den totala prestandan under extrem anvÀndning. Samsung Note 9, Note 8 och andra branschledande enheter anvÀnde samma kylteknik.

Fortfarande förvirrad över hur dessa processorer skiljer sig frÄn varandra? LÄt oss ta en titt pÄ vad Garry har att sÀga om dessa:

LÄt oss veta vilken spelsmartphone du ska köpa!