Garmin Forerunner 245 och 245 Music smartwatches lanserades i Indien

Garmin Forerunner 245 och 245 Music smartwatches lanserades i Indien

“Garmin Forerunner 245 och Forerunner 245 Music vattentĂ€t design, 42 mm hölje och inbyggd GPS”

Garmin har introducerat de senaste smartklockorna i sin Forerunner-familj i Indien. BÀrarna kallas Forerunner 245 och Forerunner 245 Music och tillkÀnnagavs ursprungligen förra mÄnaden vid ett evenemang i USA. BÄda smartklockorna riktar sig till löpare och cyklister som gillar att hÄlla koll pÄ sitt trÀningspass. Bortsett frÄn detta packar de ocksÄ stöd för yoga, elliptisk, styrketrÀning och sömncykler. Forerunner 245 Music har ett extra lagringsutrymme ombord för att lagra dina favoritspellistor med upp till 500 lÄtar.

Familj FR 245 (1)

Garmin Forerunner 245-serien pris i Indien

Priset pÄ Garmin Forerunner 245 i Indien Àr 29990 Rs och det finns i skiffer- och förstÀrkningsgula fÀrgalternativ. Forerunner 245 Music Ä andra sidan kommer att sÀtta dig tillbaka till Rs 34,990 och vara tillgÀnglig i svart, lava, rött och vatten. Intresserade köpare kan hÀmta smartklockorna via Amazon.in, Paytmmall, Myntra och vÀlja offlinebutiker över hela landet.

Garmin Forerunner 245-serien specifikationer

Garmin Forerunner 245 och Forerunner 245 Music kommer med nÄgra intressanta funktioner som inbyggd incidentdetektering som skickar din plats till nödkontakter, i hÀndelse av nÄgot fel och Body Battery som anvÀnder insamlad data för att mÀta en
energireserver nÀr som helst. Smartklockorna packar ocksÄ en massa trackers inklusive GPS, run och en pulsoximeter.

Bortsett frÄn detta skryter Forerunner 245-serien med vattentÀt design som innebÀr att du kan simma med dem, 42 mm hölje och Garmin Coach-funktionen för gratis trÀningsplaner. Garmins slitstarka klassificeras för att hÄlla i upp till sju dagars batteritid i smartklocklÀge, 24 timmar i GPS-lÀge och sex timmar i musik och GPS-lÀge pÄ en enda laddning.