Garmin Forerunner 945 smartwatch lanserades i Indien för 59.990 Rs

Garmin Forerunner 945 smartwatch lanserades i Indien för 59.990 Rs

“Forerunner 945 √§r en avancerad smartklocka med inbyggda musiktj√§nster, avancerade fysiofunktioner och mer”

För några veckor sedan introducerade Garmin fem nya smartklockor, inklusive Forerunner 945. Idag har företaget lanserat det bärbara på den indiska marknaden. Varumärkets senaste erbjudande i landet är en förstklassig avancerad smartklocka med inbyggda musiktjänster, avancerade fysiofunktioner, säkerhets- och spårningselement. Företaget säger att enheten kommer att tillgodose behoven hos avancerade löpare och sportentusiaster över hela Indien.

Garmin Forerunner 945 blå

Garmin Forerunner 945 kan rymma upp till 1000 låtar och kan synkronisera din favoritmusik från streamingtjänster som Spotify. Enheten har funktioner som aerob och anaerob träningseffekt, säkerhets- och spårningsfunktioner som händelsedetektering och sändning av realtidsplatsen till dina nödkontakter. Den bärbara har prestandaövervakning som VO2 max, GPS och GLONASS.

Forerunner 945 har pulsmätning och kroppsbatterifunktion som hjälper till att optimera kroppens energi genom att samla in data. Det kan mäta bärarens energireserver när som helst, så att användaren kan planera dagen därefter genom att optimera tider för aktivitet och vila. Enheten har inbyggda aktivitetsprofiler för löpning, cykling, simning, skidåkning, paddelsporter, löpning och mer. Den bärbara har Garmin Coach-funktionen som erbjuder gratis träningsplaner som anpassar sig efter en löpares mål och prestationer. Batterimässigt erbjuder enheten upp till två veckors användning i smartwatch-läge, upp till 10 timmar i GPS-läge med musik, 40 timmar i GPS utan musik och upp till 60 timmar i Ultratrac-läge.

Garmin Forerunner 945 svart

När vi pratar om prissättningen har Garmin Forerunner 945 prissatts till 59 990 Rs och erbjuds i svart eller blå färgvarianter. Den bärbara produkten finns på Amazon India, Paytm Mall, Myntra och Helios Watch Stores över hela landet.

‚ÄĚForerunner 945 har massor av funktioner i den kompakta klockan, vilket √§r den perfekta smartwatchen f√∂r en l√∂pare. Det √§r en multisportklocka som har inbyggda aktivitetsprofiler f√∂r l√∂pning, cykling, simning, skid√•kning, paddelsport, l√∂pning och m√•nga fler som t√§cker majoriteten av tr√§ningen f√∂r en person. Garmin Forerunner 945 √§r den perfekta partnern f√∂r dina l√•nga l√∂pningar och tr√§ningspass som kan hj√§lpa idrottare p√• alla niv√•er att n√• sina h√§lso- och fitnessm√•l ‚ÄĚ, f√∂retaget n√§mns i ett pressmeddelande.