Garmin Instinct smartwatch fÄr tre nya fÀrgalternativ i Indien

Garmin Instinct smartwatch fÄr tre nya fÀrgalternativ i Indien

“Garmin Instinct smartwatch Ă€r MIL-STD-810G-certifierad, har inbyggd GPS, en höjdmĂ€tare och en pulsmĂ€tare”

Garmin Instinct smartwatch har fÄtt nya mÄlarjobb i Indien. Det bÀrbara som kan skryta med sin robusta design kan nu köpas i Sunburst, Lakeside Blue och Seafoam nyanser. Den nya fÀrgvarianten kommer att ansluta sig till fÀrgerna Flame Red, Graphite och Tundra som lanserades i december förra Äret. Garmin Instinct-priset i Indien Àr satt till 26 990 Rs och finns tillgÀngligt via Garmin-butiker i Delhi-NCR och Bengaluru, Garmins auktoriserade butik, Helio Watch Stores av Titan, och onlineplattformar, sÄsom Garmins officiella webbplats, Amazon.in, och Paytmmall.

garmin_instinct

Precis som priset förblir specifikationerna för Garmin Instinct oförÀndrade. De nya fÀrgvarianterna pÄ smartklockan har ocksÄ den amerikanska militÀrstandarden 810G-certifierad hÄllbarhet och motstÄndskraftig mot vÀrme, stötar, damm och vatten upp till 10 atmosfÀrstryck (yttryck = 1 ATM). Klockan har ocksÄ sin egen GPS / GLONASS / Galileo för spÄrning och handledsbaserad pulsmÀtare.

Instinct smartwatch har en 0,9-tums skÀrm som har en upplösning pÄ 128 x 128 pixlar och kontrastnivÄ för enkel visning ocksÄ i starkt solljus. Den har en förinstÀllning för aktiviteter som vandring, löpning, cykling, simning, kajakpaddling och skidÄkning. Klockan Àr klassad för att hÄlla i 14 dagar i en laddningscykel, i smartwatch och GPS-lÀgen, medan den Àr i UltraTrac-lÀge med alltid pÄ-sensorer upp till 35 timmar. Andra höjdpunkter inkluderar stegrÀknare, avstÄndsmÀtning mellan punkter, totala kaloriförbrÀnning och sömntidspÄrare. Slutligen vÀger Garmin Instinct 52 gram och Ätföljs av silikonremmar.