Glöm Xbox Series X, Intel presenterade bara en liten spel-PC som du sjÀlv kan uppgradera

Glöm Xbox Series X, Intel presenterade bara en liten spel-PC som du sjÀlv kan uppgradera

Microsoft överraskade spelare för nÄgra veckor sedan med ett ovÀntat lanseringsevenemang för Xbox Series X. Företaget bekrÀftade nÀsta generations konsolens kommersiella namn och visade oss hur enheten kommer att se ut. Namnet kan irritera vissa mÀnniskor, men designen fungerar definitivt, Àven om det ser ut som en mindre torn-PC gjord för spel. Men om du letar efter en liten, bÀrbar spel-PC mÄste du absolut kolla Intels nyaste koncept, sÀrskilt med tanke pÄ att Ghost Canyon NUC har en modulÀr design som stöder snabba och enkla uppgraderingar.

NUC Extreme Ghost Canyon-spel-PC lÄter dig byta ut alla komponenter som du kanske vill uppgradera i tid, inklusive CPU, GPU, minne och lagring. Intel visade upp NUC 9-lÄdan, som bara tar upp 5 liter i volym, och som förmodligen Àr mycket mer kompakt Àn Xbox Series X.

Den största fördelen med NUC 9-satsen Ă€r att den innehĂ„ller “Compute Element” CPU-patroner. Det Ă€r dĂ€rför du skulle kunna uppgradera enheten över tid och ersĂ€tta de Ă€ldre komponenterna med moduler med nya specifikationer.

Som du kan se i bilden ovan, via GrÀnsenkommer NUC 9 att stödja upp till Intel H-serie Core i9-processorer, samt diskreta grafikkort. SÄ lÀnge en GPU passar in i den lilla lÄdan skulle du kunna installera den och du skulle kunna uppgradera i framtiden.

BildkÀlla: Intel

Intel sÀger att NUC 9 kommer att leverera skrivbordsprestanda och spel, Àven om den bara stöder avancerade bÀrbara processorer just nu.

Det Àr oklart hur mycket den nya Ghost Canyon kommer att kosta, och om Intel planerar att sÀlja nÄgon av dessa enheter nÀr som helst snart. Men med tanke pÄ att Intel Àr redo att visa upp dem pÄ CES 2020 kan vi kanske se dem i butiker frÄn nÄgra av Intels partners snart.

Xbox Series X borde dock vara Ă€nnu kraftfullare Ă€n Ghost Canyon och skulle vara ett bĂ€ttre val för spelare som vill spela titlar som endast Ă€r gjorda för konsoler – eller som skulle lanseras pĂ„ Xbox innan de kom till PC. Medan Intel Ă€nnu inte har avslöjat basspecifikationerna för den nya NUC-datorn, innehöll en lĂ€cka frĂ„n slutet av september faktiska bilder av enheten och den pĂ„stĂ„dda specifikationslistan nedan:

Videon nedan visar dig exakt hur stor Ghost Canyon NUC ska vara.