Glympse samarbetar med Time Warner Cable för att öka kundtjänsten

Glympse samarbetar med Time Warner Cable för att öka kundtjänsten

Jag kan leva utan kabel, faktiskt har jag gjort det i flera √•r och har inte missat det alls (f√∂rutom den en g√•ngen skulle jag ha sparkat en valp f√∂r chansen att binge watch Naken och r√§dd… men √∂gonblicket var flyktigt och det gick s√• fort det kom). Men min f√∂rs√∂rjning √§r beroende av tillf√∂rlitligt internet. Och om mitt internet √§r mindre √§n tillf√∂rlitligt m√•ste jag ha en god uppfattning om n√§r hj√§lp kommer.

Mitt beroende av pålitligt internet (och pålitligt stöd för när det inte är så tillförlitligt) gjorde mig ganska intresserad av det senaste partnerskapet mellan Glympse och Time Warner-kabel (TWC). Glympse är ledande inom tillfälliga, dynamiska platstjänster, och TWC är, som ni säkert vet, en stor internet- och kabelleverantör.

De två har gått samman för att se till att kunderna blir bättre informerade om teknikerns ankomsttid när de väntar på ett möte. Samarbetet gör det möjligt för kunder att spåra i realtid på en interaktiv karta den exakta platsen för servicetekniker på väg till deras hus. Funktionen släpps på TWC TechTracker-verktyget. TWC testar den nya funktionen i södra Kalifornien och kommer att lansera den i alla TWC-områden i slutet av maj.

Med det förbättrade TechTracker-verktyget med Glympse-teknik får kunderna en unik webblänk, endast giltig för deras serviceavtal, och skickas via kundens meddelandeinställning som text eller e-post. När teknikern är på väg kommer kunden att se teknikern i realtid på en live-karta, rutten, beräknad ankomsttid och teknikerns förnamn, foto och identifikationsnummer. Den unika webblänken upphör när teknikern anländer till mötesplatsen.

“I dagens on-demand ekonomi f√∂rv√§ntar m√§nniskor sig en ny niv√• av engagemang fr√•n tj√§nsteleverant√∂rer, oavsett om det v√§ntar p√• deras servicetekniker eller paketleverans”, s√§ger Bryan Trussel, grundare och VD f√∂r Glympse i ett uttalande. ‚ÄĚTillsammans med TWC har vi satt ribban f√∂r vad vi anser att kunderna kan f√∂rv√§nta sig vid m√∂ten. Med v√•r robusta platsdelningsteknik g√∂r vi det m√∂jligt f√∂r f√∂retag att st√§rka kontakterna med sina kunder och skapa b√§ttre upplevelser p√• alla enheter. ‚ÄĚ

Naturligtvis har inte alla TWC, men jag ser detta som ett lovande steg i rätt riktning. Kabelföretag är kända för att ha dålig kundservice och åtminstone ett företag inser att deras kunder förtjänar bättre. Detta steg ger kunderna mer kunskap och makt över möten. Kommunikation är nyckeln till alla relationer, och kund / leverantörsrelationen är en där kommunikationen ofta kan förbättras över hela linjen.