Gmail för Android fÄr mörkt lÀge

Gmail för Android fÄr mörkt lÀge

“Den senaste Gmail APK innehĂ„ller tecknet pĂ„ mörkt lĂ€ge, som verkar vara under utveckling och endast i InstĂ€llningar”

Mörkt lÀge har varit temat för Ärets mobila operativsystem. BÄde Google och Apple har lagt till funktionen pÄ deras kommande Android Q respektive iOS 13. Bortsett frÄn detta Àr bÄda företagen upptagna med att lÀgga till det mörka lÀget i sina mobilappar, och det senaste för att fÄ det Àr Gmail. Folk pÄ Android-polisen har upptÀckt mörkt tema pÄ Gmails senaste APK för Android, men det verkar fortfarande vara under utveckling och bara i instÀllningar.

Gmail mörkt lÀge

SkĂ€rmdumparna (ovan) Ă€r frĂ„n Gmail v2019.06.09 uppdatering. Detta kommer att blidka anvĂ€ndare som har vĂ€ntat pĂ„ ett mörkt tema för e-posttjĂ€nsterna. Det finns dock ingen vĂ€xling för det mörka lĂ€get inuti appen Ă€nnu, det slĂ„s bara pĂ„ och av slumpmĂ€ssigt. TyvĂ€rr Ă€r det mörka temat endast för “InstĂ€llningar” – huvudmenyn, liksom sidofĂ€ltet, fortsĂ€tter att visa vit bakgrund och svart text Ă€ven efter uppdateringen. Förhoppningsvis arbetar Google med en fix som kommer att rullas ut i nĂ€sta byggnad.

Fram till dess kan Android-anvÀndare prova detta ganska instabila mörka lÀge för Gmail genom att ladda ner appens v2019.06.09 APK pÄ APK Mirror. Det Àr en del av företagets försök att se till att appar stöder det systemomfattande mörka lÀget för det kommande Android Q OS. Bortsett frÄn Gmail har Google redan lagt till mörka anvÀndargrÀnssnitt i sin Google-app, Files by Google, Google Drive och Google Keep.