Gmail för iOS fÄr anpassningsbara svepÄtgÀrder för att snooze, markera mail som lÀst / olÀst och mer

Gmail för iOS fÄr anpassningsbara svepÄtgÀrder för att snooze, markera mail som lÀst / olÀst och mer

“Gmail pĂ„ iOS-anvĂ€ndare kommer att kunna utföra Ă„tgĂ€rder som att arkivera, papperskorgen, markera som lĂ€st / olĂ€st, snooze och flytta genom att svepa Ă„t vĂ€nster och höger”

Google har börjat lansera anpassningsbara svepÄtgÀrder för Gmail iOS-appen. Denna funktion Àr redan tillgÀnglig för Android-versionen av appen sedan ungefÀr juni förra Äret. Med alternativet kan anvÀndare enkelt stÀlla in olika svepÄtgÀrder nÀr de sveper Ät vÀnster och höger i ett e-postmeddelande. Alternativen inkluderar Markera som lÀst / olÀst, arkivera, snooze, papperskorgen och flytta till.

Gmail ios svepÄtgÀrder

SvepĂ„tgĂ€rderna Ă„t vĂ€nster och höger kan konfigureras oberoende av anvĂ€ndarna. Dessa Ă„tgĂ€rder Ă€r markerade med en annan fĂ€rg för att snabbt skilja vad anvĂ€ndaren vill göra med svepningen. Medan vissa Ă„tgĂ€rder kan tillĂ€mpas omedelbart, andra som “Snooze” initierar en uppmaning att stĂ€lla in tiden och “Flytta” öppnar listan över Gmail-mappar. Men pĂ„ Android finns det ett annat alternativ som heter ‘Inga’ Ă€r tillgĂ€ngligt för att Ă„terstĂ€lla konversationer som av misstag svepas bort. AnvĂ€ndare kan komma Ă„t konfigurationsinstĂ€llningarna genom att gĂ„ till InstĂ€llningar i Gmail iOS-bifogningsrubrik till SvepĂ„tgĂ€rder för att stĂ€lla in Ă„tgĂ€rderna. Google har ocksĂ„ nĂ€mnt “Den hĂ€r funktionen Ă€r PÅ som standard” och det kommer att vara tillgĂ€ngligt för alla G Suite-anvĂ€ndare.

Google har redan meddelat att Inbox by Gmail stĂ€ngs den 2 april. Det finns en varning i Inbox-appen, som sĂ€ger ”Den hĂ€r appen försvinner om 15 dagar. Du hittar dina favoritfunktioner i inkorgen i Gmail-appen. Dina meddelanden vĂ€ntar redan pĂ„ dig. ” Nu verkar det som om Google hoppas kunna behaga Inbox-anvĂ€ndare pĂ„ iOS i Gmail-appen med dessa ovannĂ€mnda funktioner.

[Previous Story]Redmi, Marvel samarbetar för att marknadsföra Avengers: Endgame

[Next Story]Detel Posh Bluetooth-högtalare lanserades i Indien till Rs 1,999