Gmail för skrivbord Àr instÀllt pÄ att vara mer interaktivt med AMP-uppdatering

Med Gmail kan du Àntligen schemalÀgga e-postmeddelanden nÀr det fyller 15 Är

“Google gör e-postmeddelanden mycket mer interaktiva Ă€n nĂ„gonsin med AMP för e-post”

Google lanserar Ă€ntligen AMP för e-post idag, vilket gör det möjligt för anvĂ€ndare att ha en mycket mer interaktiv inkorg med ny information pĂ„ framsidan. Google har arbetat med dessa “dynamiska e-postmeddelanden” i ett Ă„r men funktionen rullar nu ut till e-postleverantörer som Yahoo mail, Outlook och naturligtvis Gmail för skrivbordet. AMP för e-post lovar i huvudsak att göra din inkorg till nĂ„got mer Ă€n bara ett meddelandesystem. Det gör att anvĂ€ndare kan göra mycket mer frĂ„n grĂ€nssnittet.

Gmail Product Manager Aakash Sahney förklarar att om anvÀndare vill fÄ mer Àn ett meddelande mÄste de oftast klicka pÄ en lÀnk, öppna en ny flik och besöka en annan webbplats. Men med AMP för e-post kommer anvÀndarna att kunna blÀddra i butikens produkter bara frÄn sin e-post, fylla i formulÀr och frÄgeformulÀr och mycket mer. Du ser ocksÄ en uppdaterad trÄd i Gmail dÀr du enkelt kan svara nÀr du nÀmns, direkt frÄn sjÀlva meddelandet. Om du inte fick idén, ta en titt pÄ GIF-filerna nedan.

gmail

gmail-dynamic-email-amp-pinterestNÀr det gÀller utvecklare bör det inte vara sÀrskilt tufft att stödja detta format, sÀrskilt om de tidigare har arbetat med AMP-sidor. Formatet stöder populÀra markeringsfunktioner, inklusive karuseller, formulÀr och listor. Vissa företag som areBooking.com, Despegar, Doodle, Ecwid, Freshworks, Nexxt, OYO Rooms, Pinterest och redBus stöder redan formatet och vi borde se fler av dem hoppa ombord pÄ grund av dess utvecklarvÀnliga natur.

AMP för e-postfunktionen Àr redan tillgÀnglig för G Suite-anvÀndare i beta, medan en bredare lansering till alla andra inklusive Gmail för stationÀra anvÀndare börjar idag. Funktionen kommer snart till iOS och Android.