Gmail kan snart fÄ dessa tre anvÀndbara Inbox-funktioner

Med Gmail kan du Àntligen schemalÀgga e-postmeddelanden nÀr det fyller 15 Är

“Paket, fĂ€sta e-postmeddelanden och pĂ„minnelser Ă€r de tre viktiga inkorgsfunktionerna som kan överföras till Gmail enligt en Reddit-anvĂ€ndare”

Medan Google kanske har besvikit en hel del fans av Inbox nÀr det tillkÀnnagav en avstÀngning av appen, verkar det som om sökjÀtten kan göra det till dessa anvÀndare genom att porta Ätminstone nÄgra av dess anvÀndbara funktioner till Gmail. Enligt en Reddit-anvÀndare som publicerade skÀrmdumpar av byggnaden, Àr inkorgsfunktionerna som kommer till Gmail för nÀrvarande under interntestning just nu. Och det kan ta lite tid innan dessa funktioner visas i den offentliga Gmail-appen.

Tre funktioner har markerats i de skĂ€rmdumpar som redditor rapporterar och det Ă€r vĂ€rt att nĂ€mna. Dessa Ă€r “buntar,” fĂ€sta e-postmeddelanden “och” pĂ„minnelser “. Paket var en praktisk funktion i Inbox som gjorde det möjligt för anvĂ€ndare att samla liknande e-postmeddelanden i en grupp sĂ„ att interagera med dem pĂ„ en gĂ„ng skulle vara möjligt. AnvĂ€ndare kan ta bort eller svara pĂ„ de medföljande e-postmeddelandena med en enda svepning.

NÀr det gÀller Pinned emails-funktionen Àr det helt enkelt möjligheten att fÀsta en viktig e-post högst upp pÄ listan sÄ att den kan hÄllas i Ätanke. Som kan ses pÄ skÀrmdumpen finns det en Pin-knapp pÄ toppen, som nÀr den Àr pÄslagen visar pinnade e-postmeddelanden. SÄ medan anvÀndare sveper bort kommer andra e-postmeddelanden att vara kvar för enkel Ätkomst. Detta har ocksÄ varit en del av Inbox och det skulle vara praktiskt i Gmail.

gmail-inkorg-funktion_3_600x1000Bortsett frĂ„n det finns det en anvĂ€ndbar pĂ„minnelsefunktion som ocksĂ„ visas högst upp pĂ„ skĂ€rmen. Som du kan se Ă€r “Skicka e-post till John” en pĂ„minnelse om att Googles AI kan ha upptĂ€ckt frĂ„n ett tidigare samtal som behöver svar.

Dessutom verkar grÀnssnittet ocksÄ ha ett nytt minimalistiskt material UI-utseende. För nÀrvarande Àr dessa enligt uppgift under testning och det Àr inte sÀkert att dessa funktioner kommer att överföras till Gmail inom en snar framtid. Googles Inbox-app Àr för nÀrvarande en testplats för Googles Gmail och dess avstÀngning tillkÀnnagavs i september 2018.