Gmails Smart Compose-funktion Àr nu tillgÀnglig pÄ alla Android-enheter

Den senaste Pixel 4-lÀckan visar att Google hade fel om Pixel ... igen

Det Àr ingen tvekan om att Smart Reply och Smart Compose Àr vÀldigt praktiska Gmail-funktioner, Ätminstone pÄ PC, dÀr de kan hjÀlpa dig att bli mer produktiv nÀr det gÀller e-posttjÀnster. PÄ smartphones var det dock annorlunda fram till tidigare i veckan, och det beror pÄ att Smart Compose lanserades som en Pixel 3 exklusiv tillbaka i oktober. Men nu kan alla Android-enheter dra nytta av Smart Compose.

Funktionen försöker förutsÀga vad du ska skriva nÀsta i dina e-postsvar och texten visas automatiskt pÄ skÀrmen, som visas nedan för desktopversionen av Gmail:

Du kan vÀlja att anvÀnda förslaget eller fortsÀtta skriva ditt svar. Smart Compose finns redan pÄ andra Android-enheter, Android Police rapporterade tidigare denna vecka, vilket innebÀr att Pixel 3-exklusiviteten har varit över. Funktionen gick live pÄ Pixel 2, OnePlus 6T och Galaxy S9 +, enligt rapporten.

Ett meddelande om att Smart Compose nu Àr tillgÀngligt visas i appen och visar hur funktionen fungerar. Förslag kommer att visas nÀr du skriver ditt svar, och allt du behöver göra för att acceptera dem Àr att svepa Ät höger. Om du fortsÀtter skriva kommer förslaget att försvinna och en annan kan dyka upp senare.

Om du ser funktioner som Smart Reply och Smart Compose som gimmicks och vill ha dem inaktiverade kan du göra det ocksÄ genom att gÄ in i appens instÀllningar och stÀnga av var och en av dem.

Smart Compose-funktionen Àr inte tillgÀnglig i iPhone-versionen av Gmail.