Google Assistant Àr redo för iPhone

Google gör VR Ànnu enklare för YouTube

Google Lens var den första coola nya saken som kom ut frÄn Ärets I / O-upplaga, men det Àr knappast den sista. Google avslöjade just sina framsteg med Google Assistant, AI-röstassistenten som företaget introducerade förra Äret och avslöjade vad som Àr nÀsta för Googles nÀsta stora satsningar för sökning. Och ja, iPhone ingÄr i Googles nÀsta assistentplaner, precis som vi hörde för nÄgra dagar sedan.

Google Assistant finns pÄ 100 miljoner Android-enheter, men Google kommer inte att stanna dÀr. Företaget vill erbjuda anvÀndarna bÀttre röstbaserade funktioner och förvandla assistenten till ett verktyg som Àr Ànnu mer konversativt Àn tidigare.

Företaget bekrÀftade att en iPhone Assistant-app kommer att vara tillgÀnglig för anvÀndare, men bli inte förvÄnad om du inte hittar alla funktioner som du kan stöta pÄ pÄ iOS pÄ iOS.

Vissa API-begrÀnsningar gör att vissa assistentfunktioner Àr omöjliga. NÀr allt kommer omkring kommer detta att vara en röstapp frÄn tredje part som startar pÄ en enhet som levereras med en inbyggd röstassistent.

AnvÀndare kommer att kunna utfÀrda olika kommandon till Google Assistant pÄ iPhone, som att skicka meddelanden, spela lÄtar och i princip allt annat som inte stör standardvÀrdena. Det betyder ocksÄ att du inte kan stÀlla in larm med hjÀlp av assistenten, och du kommer inte att kunna aktivera det via iPhones hemknapp.

Google sa inte nÀr Assistant för iPhone kommer att starta, och om den kommer att ingÄ i den befintliga Google-appen för iPhone eller levereras som en fristÄende applikation.