Google Assistant fÄr sin första kÀndis-komo med John Legend-röst

Google Assistant fÄr sin första kÀndis-komo med John Legend-röst

“John Legends röst kommer att finnas tillgĂ€nglig som ett alternativ i Google Assistant för vissa interaktioner som allmĂ€n kunskap, musik under en begrĂ€nsad tid.”

Om du Ă€r ett fan av John Legends silkemjuka röst, har Google nĂ„gra goda nyheter för dig. Den amerikanska sĂ„ngaren har blivit den första kĂ€ndis som lĂ„nar ut sin röst till Google Assistant, har Internet-sökbolaget meddelat. Google Home-anvĂ€ndare fĂ„r nu svar pĂ„ utvalda frĂ„gor i John Legends röst, inklusive svaret pĂ„ “Vem Ă€r Chrissy Teigen?”. Han kommer ocksĂ„ att sjunga “Grattis pĂ„ födelsedagen till dig” och berĂ€tta om vĂ€derstatusen.

John Legend-rösten fungerar bara pĂ„ vissa saker, bara i USA och endast under en begrĂ€nsad tid. Du kan bara höra rösten pĂ„ amerikansk engelska vid frĂ„gor kring allmĂ€n kunskap och musik samt om Grammy-vinnaren sjĂ€lv. AnvĂ€ndare kan stĂ€lla in alternativet manuellt i Google Home-appen genom att trycka pĂ„ att gĂ„ till Assistant Voice i menyn InstĂ€llningar i Google Home-appen pĂ„ iPhone eller Android-enheten. Alternativt kan de helt enkelt be sin hemtalare att “prata som en legend”.

GoogleAssistant

Innan detta, i sista veckan i mars, verkade John Legend som ett alternativ för Assistant Voice för nĂ„gra anvĂ€ndare, men Google sa att det bara var ett fel. ÄndĂ„ rĂ€ckte det hela för att indikera att John Legend röstalternativ Ă€r pĂ„ vĂ€g. Det hĂ€r alternativet tillsammans med fem andra röstalternativ förhandsgranskades pĂ„ Google I / O 2018. Vi kan förvĂ€nta oss att andra kĂ€ndisröster snart kommer att lanseras.

Enligt Google Àr kÀndisröster en mycket efterfrÄgad funktion bland anvÀndare av Home Smart-högtalaren. Funktionen visades förra Äret som en förhandsvisning av Googles talsyntesmodell WaveNet, som drivs av Googles DeepMind artificiell intelligens och fungerar genom att sampla mÀnskligt tal.