Google Assistant-stöd rullar ut till Bose-högtalare och ljudfÀlt

Google Assistant-stöd rullar ut till Bose-högtalare och ljudfÀlt

“AnvĂ€ndare kan interagera med Bose-högtalarna genom att sĂ€ga” Hej Google “hotword och kommer ocksĂ„ att kunna strömma videor till Chromecast-aktiverad TV”

Tillbaka i augusti bekrÀftade Bose att dess högtalare skulle fÄ stöd för Google Assistant. Det ser ut som att funktionen Àntligen Àr hÀr eftersom företaget lanserar en mjukvaruuppdatering som tar Google Assistant till en rad av sina produkter inklusive Bose Home Speaker 500 (recension), Bose Soundbar 500 och 700. Stödet för Googles smarta assistent kommer ocksÄ att hitta vÀgen till Home Speaker 300 som kommer att finnas tillgÀnglig senare i Är. Det Àr vÀrt att notera att Bose-högtalare redan har stöd för Alexa, och dÀrmed kommer anvÀndare nu att vÀlja mellan Alexa och Assistant frÄn Bose Music app.

google-assistent

AnvĂ€ndare kan interagera med högtalaren genom att sĂ€ga ”Hej Google” och kommer ocksĂ„ att kunna strömma videor till Chromecast-aktiverad TV med ett enkelt röstkommando till din Bose smarta högtalare. Som alla enheter som Ă€r utrustade med assistenter kan du ocksĂ„ stĂ€lla frĂ„gor om sport, vĂ€der, ekonomi, berĂ€kningar och översĂ€ttningar eller stĂ€lla in larm och tidtagare handsfree. Dessutom kan anvĂ€ndarna ocksĂ„ styra kompatibla smarta hemapparater eftersom Assistant arbetar med över 1600 varumĂ€rken för hemautomation och mer Ă€n 20 000 enheter. Googles virtuella assistent kan ocksĂ„ lĂ€gga till föremĂ„l i din inköpslista och fylla i viktiga saker.

Ovan nĂ€mnda Bose-högtalare och ljudfĂ€lt kommer att fĂ„ en automatisk programuppdatering och anvĂ€ndare kan gĂ„ över till “RöstinstĂ€llningar” i Bose Music app för att stĂ€lla in Google Assistant som standard. Det nĂ€mns dock inte om varumĂ€rkets andra högtalare och ljudfĂ€lt ocksĂ„ kommer att fĂ„ denna funktion. Men vi kan anta att Bose direkt kan integrera bĂ„de Alexa och Google Assistant i sina kommande produkter.

[Previous Story]Redmi K20 Pro har 27W snabb laddning, antyder 3C-certifiering

[Next Story]OPPO R17 Pro, OPPO A7-priset i Indien sjönk med upp till Rs 10.000