Google avslöjar Home Hub, en smart högtalare med en smart skÀrm

google home hub

Googles höstevenemang Àr över och företagets kÀrleksaffÀr med hemmeteknologi representeras vÀl av det helt nya Home Hub. Som en följd av Google Home Àr Home Hub en AI-driven högtalare som gör allt för att hantera mÄnga uppgifter med bara din röst. Men det har ocksÄ en skÀrm.

En stor skĂ€rm pĂ„ framsidan av enheten ger anvĂ€ndbar information nĂ€r Google tror att du behöver den. Hela det “personliga Google” -trycket finns i vĂ€derrapporter som dyker upp först pĂ„ morgonen, samt smarta hemintegrationer som lĂ„ter dig göra saker som att tĂ€nda lampor eller starta en smart kaffebryggare.

Google erbjuder nÄgra anvÀndningsfall för Home Hub, som att leta upp recept i köket för att ta det till ditt hemgym för att titta pÄ en yogatutorial medan du svettar ut det. Google slÀnger pÄ sex mÄnaders YouTube-premie nÀr du köper ett Home Hub sÄ att du har gott om innehÄll att titta pÄ.

SkÀrmen ser ganska stor ut och hela enhetens baksida Àr en stor högtalare. Det ser lite ut som en surfplatta som ligger ovanpÄ ett stativ med en inbyggd högtalare, vilket Àr en kontrast frÄn Amazons Echo Show som Àr mer monolitisk. Enheten finns i fyra fÀrger inklusive vit, mörkgrÄ, en ljus kricka och en lax-nyans.

Med integritet i Ätanke bestÀmde Google sig för att inte sÀtta en kamera pÄ enheten. Det Àr en sak som Amazon har fÄngat för med Echo Show, och Google ville helt klart inte upprepa det med Home Hub. Bortsett frÄn skÀrmen fungerar enheten vÀldigt mycket som Google Home redan i hem, med personlig röstigenkÀnning, varningar och annan information som levereras baserat pÄ tid pÄ dagen.

En nedrullningsbar “instrumentpanel” fungerar som ett smart hemcenter för Home Hub, sĂ„ att du kan hantera de olika enheterna i varje rum sjĂ€lvstĂ€ndigt. Google Home-mobilappen kommer ocksĂ„ att uppdateras med samma instrumentpanel, vilket möjliggör fjĂ€rrkontroll nĂ€r du Ă€r pĂ„ sprĂ„ng.

Med Google Home Hub fÄr du tillbaka 149,99 USD. Du kan förbestÀlla den frÄn och med idag och den trÀffar ÄterförsÀljare den 22 oktober.