Google ber om ursäkt för YouTube TV-avbrott med en veckas gratis tjänst

Google ber om ursäkt för YouTube TV-avbrott med en veckas gratis tjänst

I tisdags gick YouTube och alla dess relaterade tjänster (YouTube Music, YouTube TV) offline i över en timme. För många av oss var det lite mer än ett underhållande (och lite frustrerande) skådespel, men alla YouTube-TV-prenumeranter som är beroende av tjänsten för att titta på live-TV var uppför bäcken utan en paddel.

För att be om ursäkt för händelsen skickade Google ut ett e-postmeddelande till alla YouTube-TV-prenumeranter den senaste helgen med en länk till ett formulär som de kunde fylla i för en veckas gratis tjänst, enligt 9to5Google.

“Vi är ledsna över det oväntade avbrottet på YouTube TV den 16 oktober,” sa företaget. ”Vi älskar vår TV lika mycket som du, och vårt mål är att se till att du kan komma åt dina evenemang och program – när som helst och hur du vill. För att hjälpa till med att rätta till detta vill vi ge dig en veckas gratis service. ”

Om du vill utnyttja erbjudandet måste du fylla i formuläret före onsdagen den 24 oktober kl 23:59 PT, så fördröj inte. Om du inte fyller i formuläret i tid får du inte din kostnadsfria veckoservice.

9to5Google påpekar att detta är det tredje YouTube TV-avbrottet hittills. Det sista inträffade i juli, smack dab mitt i VM 2018 medan tusentals ställde in för att se Kroatien och England spela. Google erbjöd en gratis tjänstvecka då också, men utan att be abonnenterna fylla i ett formulär.