Google börjar lansera Smart Compose-funktionen till Android-smartphones som kör Gmail v9.2.3

Med Gmail kan du Àntligen schemalÀgga e-postmeddelanden nÀr det fyller 15 Är

“Den AI-baserade Smart Compose-funktionen lĂ€r dig din skrivstil för att komma med förslag för att komplettera meningar medan du skriver ett mail.”

Den AI-baserade Gmail-funktionen som heter Smart Compose har upptÀckts pÄ Pixel 2 XL och kommer sannolikt att finnas Àven pÄ Android-enheter som kör Gmail v9.2.3. Denna funktion har hittills exklusivt varit tillgÀnglig för Pixel 3 och Pixel 3 XL men rapporterna antyder att den skulle vara tillgÀnglig för andra enheter.

Smart Compose, som tillkÀnnagavs i april 2018 (vid Googles Ärliga utvecklarkonferens) Àr en AI-baserad funktion som matar pÄ skrivstilen hos en viss anvÀndare. Den anvÀnder maskininlÀrningstekniken för att lÀra sig e-poststil och kommer ihÄg nÄgra fraser som anvÀndarna har anvÀnt tidigare. Den anvÀnder den insamlade informationen medan den slutför en mening. Rekommendationen Àr synlig med ett lÀttare tryck, som kan lÀggas till bara genom att svepa Ät höger.
SmartComposeFör att kontrollera om anvÀndarna har möjlighet att njuta av den hÀr funktionen eller inte först mÄste anvÀndaren se till att Gmail-appen Àr uppdaterad. Om det inte Àr det, mÄste anvÀndarna i det andra steget kontrollera om appen finns i listan över appar för att fÄ en uppdatering. DÀrefter kan anvÀndarna börja anvÀnda den hÀr nya funktionen eller mÄste vÀnta pÄ att Google driver uppdateringen.

Hur som helst Ă€r funktionen aktiverad som standard men kan inaktiveras manuellt. Funktionen kan inaktiveras genom att följa stegen, trycka pĂ„ ‘+’ (anvĂ€nd för att skapa en ny e-post) och gĂ„ till instĂ€llningsmenyn under trippelpunkten lĂ€ngst upp till vĂ€nster. DĂ€r kommer anvĂ€ndarna att hitta en Smart Compose-ruta under vilken den kan markeras (vit fĂ€rg) eller avmarkeras för att aktivera eller inaktivera den.

Smart Compose-funktionen Àr utformad för att fÄ Gmail-korrespondensen lite snabbare, vilket sparar tid och ökar produktiviteten.

[Previous Story]Honor Days Sale pÄ Amazon.in erbjuder upp till Rs 5000 rabatt pÄ Honor Play, View 20, 8X och mer

[Next Story]Priset för Nokia 6.2; sÀgs lanseras vÄren 2019