Google börjar omdirigera meddelanden för webbanvÀndare till en ny adress

Google börjar omdirigera meddelanden för webbanvÀndare till en ny adress

“För att komma Ă„t den uppdaterade versionen av Messages for Web mĂ„ste anvĂ€ndare aktivera nya RCS-chattfunktioner i RCS-instĂ€llningar”

En uppdaterad version av Messages for Web har börjat visas pÄ en ny och tidigare oanvÀnd adress. IstÀllet för att komma Ät SMS frÄn messages.android.com/web omdirigeras anvÀndare nu till messages.google.com/web. UpptÀcktes först av en Reddit anvÀndare, den hÀr versionen av Messages for Web har en ny laddningsanimation nÀr anvÀndarna loggar in först. Nyheten kommer inte helt överraskande eftersom det fanns en rapport om ett Ätagande i Chromium i december förra Äret. Detta Ätagande skulle leda anvÀndarna till ett nytt webbgrÀnssnitt för Androids standard SMS-app, Messages.

Reddit-anvĂ€ndaren som först mĂ€rkte det nya hem för Messages on Web sa att den vanliga adressen inte anslöt. Efter att ha laddat om grĂ€nssnittet sa dialogrutan ”Meddelanden har en ny webbadress.”Vissa anvĂ€ndare pĂ„ samma trĂ„d har kommenterat att de har samma problem medan andra sa att de var tvungna att logga ut och logga in igen för att komma Ă„t meddelanden.

RCSinstÀllningar

I den nya versionen av Messages for Web har anvĂ€ndare ocksĂ„ möjlighet att aktivera RCS-chattfunktioner i instĂ€llningarna, som fortfarande Ă€r lĂ„ngsamt. Den tidigare iterationen av Messages for Web utan RCS-instĂ€llningar Ă€r fortfarande tillgĂ€nglig pĂ„ Android.com. Det behöver inte sĂ€gas att anvĂ€ndare behöver stöd frĂ„n operatören för att fĂ„ tillgĂ„ng till RCS-chatt. Ändringen antyddes under 2019 MWC förra mĂ„naden nĂ€r Google avslöjade att mĂ„nga nya funktioner, inklusive assistentintegration, skulle integreras i Meddelanden.

[Previous Story]Xiaomi-patentet visar nÀsta generations Black Shark-speltelefons design

[Next Story]Apple Music för Android förnyas fliken BlÀddra och stöd för Chromebook