Google Chrome för Windows 10 och macOS blir mörkt lÀge med den nya Canary-versionen

Google Chrome för Windows 10 och macOS blir mörkt lÀge med den nya Canary-versionen

“Det mörka lĂ€get i Google Chrome förvĂ€ntas lanseras med uppdateringen Chrome 74, som Ă€r planerad att slĂ€ppas i april”

Google planerar att inkludera ‘mörkt lĂ€ge’ till smartphones med den 10: e versionen av Android OS, Android Q, men det Ă€r inte allt det har i pipelinen. 9to5Google rapporterar att Chrome-webblĂ€saren för bĂ„de Windows 10 och MacOS snart kommer att fĂ„ mörkt lĂ€ge och att Google för nĂ€rvarande testar det i den senaste Canary-versionen (Canary 74). Detta kommer nĂ„gra veckor efter rapporter om mörkt lĂ€ge som kommer till Chrome-webblĂ€saren för Android.

chrome_dark_windows_1Krediter: 9to5Google

Det Ă€r fortfarande en tidig uppbyggnad av funktionen och Ă€r följaktligen kompatibel med endast ett fĂ„tal enheter. Funktionen respekterar enligt uppgift hela systemets utrullning för bĂ„da plattformarna. Det sĂ€gs vara helt automatiskt – anvĂ€ndarna mĂ„ste justera det systemövergripande temat i bĂ„da operativsystemen och Chrome kommer sjĂ€lv att Ă„terspegla förĂ€ndringen i dess övergripande tema. Det har pĂ„pekats att det inte finns nĂ„gra instĂ€llningar för att inaktivera mörkt lĂ€ge frĂ„n att slĂ„ pĂ„ automatiskt just nu.

chrome_dark_mac_1kredit: 9to5Google

För oinvigda möjliggör det mörka lÀget en mörk standardsida för nya flikar och vit text över den. WebblÀsaren gör ocksÄ mörkare kromgrÀnser och Ànnu mörkare sammanhangsmenyer som lÀtt faller pÄ ögonen i svagt ljus. LÀget verkar ha gjort betydande framsteg sedan det först slÀpptes tidigt i Är.

Google förvÀntas rulla ut det mörka lÀget för alla med sin Chrome 74-uppdatering, som Àr planerad att slÀppas i april 2019. Samtidigt Àr Microsoft ocksÄ redo för Chromium-driven Edge-webblÀsare att ta pÄ sig Google Chrome. Den nya versionen av Windows 10 medfödd webblÀsare sÀgs köra samma kod som driver Chrome. Microsoft slÀpper snart den första förhandsgranskningen av utvecklaren av den nya Edge-webblÀsaren.

[Previous Story]Vivo V15 Pro listas pÄ Amazon Indien före lanseringen den 20 februari

[Next Story]Netflix Smart Downloads-funktionen Àr nu tillgÀnglig för iOS-anvÀndare