Google Duplex börjar rulla ut till icke-Pixel- och iOS-enheter i USA

Google Duplex börjar rulla ut till icke-Pixel- och iOS-enheter i USA

“Google Duplex lĂ„ter anvĂ€ndare göra möten / bokningar med Google Assistant”

Redan 2018 introducerade Google en ny assistentfunktion, kallad Duplex, som kan göra bokningar och boka möten för anvÀndare med en mÀnsklig röst. Ursprungligen var Duplex begrÀnsat till Pixel-anvÀndare i utvalda stÀder i USA. Nu, enligt Googles supportsida, verkar funktionen utvidgas till icke-Pixel-telefoner som kör Android 5.0 och senare och iOS-enheter med Assistant-appen installerad. Denna funktion Àr för nÀrvarande tillgÀnglig i nÀstan 43 stater i USA.

Google Duplex tillgÀnglighet

Dessutom kan Google Assistant Duplex ocksÄ ringa anlÀggningar för att ta reda pÄ annan information som öppettider. NÀr en anvÀndare begÀr att göra en tid, kommer assistenten först bekrÀfta alla nödvÀndiga detaljer som datum, tid etc. med kunden och ringa företaget för att göra möten. Efter en lyckad bokning kommer den ocksÄ att uppdatera informationen i Maps och Sök för anvÀndarreferens senare. Observera att för att Duplex ska göra nÄgra bokningar mÄste den anvÀndarvalda företagsanlÀggningen vara nÀrvarande i listan som stöder Duplex-funktionen, lÀgg upp vilka anvÀndare som fÄr möjlighet att göra eventuella förfrÄgningar.

Med mÀnsklig ton och uttal, tack vare företagets partnerskap med DeepMinds nya WaveNet ljudgenereringsteknik, skapade Duplex-funktionen en kontrovers som ifrÄgasatte hur etisk funktionaliteten Àr. För att ta itu med bekymmerna klargjorde Google senare att Duplex kommer att avslöja sig som assistent i början av ett samtal. För nÀrvarande verkar Google inte ha nÄgra planer pÄ att lansera funktionen utanför USA nÀr som helst. HÄll dig uppdaterad om du vill ha fler uppdateringar.