Google för att Ă„terstĂ€lla meddelanden “svep riktning” i framtida slĂ€pp

Google för att ÄterstÀlla meddelanden

“Till skillnad frĂ„n nuvarande Android 9 Pie tillĂ„ter inte den första betaversionen av Android Q att anvĂ€ndare sveper Ă„t vĂ€nster för att avvisa en avisering”

Android Q Ă€r ute (i beta just nu), och det ger nĂ„gra subtila förĂ€ndringar pĂ„ plattformen, inklusive ett strĂ€ngare integritetsalternativ och inbyggd skĂ€rminspelning för att “förbĂ€ttra” den totala anvĂ€ndarupplevelsen. Det finns dock en förĂ€ndring som kan irritera vissa ambidextrous anvĂ€ndare. Till skillnad frĂ„n Android 9 Pie kan du inte avvisa ett meddelande genom att svepa pĂ„ nĂ„got sĂ€tt. Programvaran tillĂ„ter bara anvĂ€ndare att svepa Ă„t höger för att avvisa meddelanden; att svepa Ă„t vĂ€nster ger dig möjlighet att antingen snooze en avisering eller blockera den.

Googles Android Q-riktning

Det verkar som om Google Ă€r villiga att ta itu med problemet med en framtida release. Enligt Googles tracker-inlĂ€gg (via XDA) kommer en framtida Android-utgĂ„va att komma med en instĂ€llning för ” svepriktning för meddelanden ” som gör det möjligt för anvĂ€ndare att vĂ€lja svepriktning för att ta bort meddelanden. De val som tillĂ„ts av de nya instĂ€llningarna kan inkludera möjligheten att avvisa ett meddelande genom att svepa antingen Ă„t vĂ€nster eller höger – inte bĂ„da sĂ€tten.

Det enda som ska rÀknas ut hÀr Àr nÀr Google introducerar funktionen. Den exakta versionen som kommer att ta med denna funktionalitet har inte anges av sökjÀtten. Det kan vara nÀsta betaversion av Android Q (förhoppningsvis!) Eller till och med den fullstÀndiga kommersiella versionen.

För att komma ihÄg Àr Android Q just nu tillgÀnglig för alla Google Pixel-smarttelefonanvÀndare. Företaget förvÀntas lÀgga till fler enheter under paraplyet nÀr det hÄller sin I / O-konferens frÄn 7 till 10 maj i Mountain View, Kalifornien.

[Previous Story]Twitter för iOS-uppdatering ger nytt mörkt lĂ€ge ‘Lights Out’

[Next Story]OPPO Reno-telefonens specifikationer, bilder avslöjade via TENAA