Google för att lĂ€gga till “palmavvisning” till Pixel’s Ambient Display-funktion

Google för att lÀgga till

“Funktionen kan inkluderas i nĂ€sta Android Q Beta-utgĂ„va, eller med den första stabila Android Q-utgĂ„van”

Always-On-skÀrmen har varit en alltmer praktisk funktion att ha, sÄ att anvÀndare kan se meddelanden, tid och andra detaljer utan att faktiskt vÀcka hela skÀrmen. Det finns ocksÄ pÄ Google Pixel-telefoner som Ambient Display. Funktionen kan alltid vara pÄ eller kan aktiveras genom att dubbelklicka eller lyft telefonen för att se den. Nu rapporterar anvÀndarnas funktionalitet inte alltid perfekt eftersom den blir avskedad för snabbt, vilket avslöjar lÄsskÀrmen. Detta tÀnds helt upp pÄ skÀrmen Àven nÀr den inte Àr avsedd, vilket kan vara irriterande.

Google Pixel 3 XL recension - 91mobiles FB feat

Detta kan leda till mer batterianvĂ€ndning. En anvĂ€ndare föreslog att Google skulle lĂ€gga till palmavstötning pĂ„ den omgivande skĂ€rmen och minska dubbeltryckomrĂ„det pĂ„ den omgivande skĂ€rmen för att begrĂ€nsa oavsiktliga vĂ€ckningar. PĂ„ det svarade en Googler och sa: “Funktionen kommer att finnas tillgĂ€nglig i senare utgĂ„vor.” Eftersom svaret Ă€r vagt Ă€r en exakt tidslinje för slĂ€pp eller hur den kommer att genomföras okĂ€nd. Det kan inkluderas i nĂ€sta Android Q Beta-utgĂ„va, eller med den första stabila Android Q-utgĂ„van. Hur som helst Ă€r det bra att Google erkĂ€nde problemet och lovade att Ă„tgĂ€rda det.

Tidigare testade Google enligt uppgift en ny funktion som gör det lÀttare för anvÀndare att dela sökresultat direkt frÄn sökappen. Betaversionen av den senaste Google-appen innehÄller en ny Dela-knapp i adressfÀltet. Att knacka pÄ fÀltet öppnar en ny delningsruta med en lÀnk till sökresultatet tillsammans med genvÀgar för WhatsApp, Facebook, Instagram etc. För tillfÀllet Àr funktionen endast tillgÀnglig i den senaste betaversionen.