Google Gboard lÀgger till stöd för ytterligare 50 sprÄk i den senaste uppdateringen

Gboard för iOS stöder nu Google Translate

“Google fortsĂ€tter att utöka sprĂ„kstödet för tangentbordet med regelbundna uppdateringar.”

Det finns mÄnga bra tangentbordval för Android-anvÀndare i Play Store, men fÄ har ett sÄ stort sprÄkstöd som Googles Gboard gör. Och med varje uppdatering (som hÀnder ganska ofta) fortsÀtter Google att utöka det biblioteket tillsammans med att införa praktiska nya funktioner. Med den senaste uppdateringen den 31 januari har Google lagt till kompatibilitet pÄ inte mindre Àn 50 fler sprÄk inklusive Magahi (Indien) till Gboard.

gboard

Gboard stöder redan mer Àn 500 sprÄk och Àr ett av de kraftigt anvÀnda tangentborden i Googles Play Store. Inga nya funktioner har lagts till med den nya uppdateringen men dessa nya sprÄk Àr en enorm uppdatering i sig. I tidigare uppdateringar gick appen igenom en Material UI-översyn och lade till lutningsteman pÄ tangentbordet. Appen fick ocksÄ nyligen stöd för AI-baserade GIF-, Emoji- och Sticker-förslag i november.

Gboard_1200x630

PĂ„ tal om den senaste uppdateringen kan Gboard nu föreslĂ„ en lĂ€mplig uppsĂ€ttning emoji, klistermĂ€rken och GIF-filer beroende pĂ„ konversationen. Dessa automatiska förslag pĂ„ Google-knappen lĂ€ngst upp till vĂ€nster pĂ„ tangentbordet. FrĂ„n och med nu Ă€r AI-funktionen endast tillgĂ€nglig pĂ„ engelska över hela vĂ€rlden. Google försĂ€krade att AI-förslagsfunktionen kommer att fĂ„ stöd för fler sprĂ„k och typer av innehĂ„ll “över tiden”.

Den senaste uppdateringen kom ocksÄ med ytterligare stöd för 40 sprÄk. I sjÀlva verket lÀgger Google till cirka 50 sprÄk till Gboards skÄp varje mÄnad. Nu, den enda efterlÀngtade funktionen pÄ Gboard mÄste vara den förbÀttrade rösttypningen, vilket ger en förbÀttrad rösttypupplevelse pÄ enheten. Ett betydligt större engelsktalande igenkÀnningspaket sÄgs nyligen i en apk-nedbrytning. Vi kommer att ge dig de senaste detaljerna nÀr och nÀr de dyker upp, sÄ hÄll dig uppdaterad.