Google kan arbeta med ett snabbare surflÀge för Chrome

Google Chrome 74 för Android med stöd för minskad rörelse, ny översÀttningsmeny och mer

“Google Chrome-lĂ€get Never-Slow kommer att fungera genom att minska minnesförbrukningen för de webbsidor som anvĂ€ndare besöker för att fĂ„ den att ladda snabbare”

Google testar tydligen ett nytt “Never-Slow Mode” för Chrome. Den snabbare webbupplevelsen kan dock kosta sjĂ€lva innehĂ„llswebbplatsen. En kodförpliktelse upptĂ€ckt pĂ„ Chromium Gerrit av folket över kl Chrome Story avslöjar den experimentella funktionen. Åtagandet gĂ„r tillbaka till oktober förra Ă„ret och uppdateras under de senaste veckorna.

Beskrivningen av detta Ă„tagande lyder, “Ett experimentellt surflĂ€ge som begrĂ€nsar resursladdning och runtime-bearbetning för att ge en konsekvent snabb upplevelse,” tillsammans med en varning som sĂ€ger, “(Det) kan tyst bryta innehĂ„ll.” I stĂ€llet för att minska Chrome-minnesanvĂ€ndningen minskar detta lĂ€ge minnesanvĂ€ndningen för den specifika sidan som anvĂ€ndarna besöker för att ladda den snabbare.

Chrome-webblÀsare

Chrome var vĂ€ldigt enkelt nĂ€r det först lanserades, men med tillĂ€gget av nya funktioner övertid ökade dess minneskrav. DĂ€rför Ă€r en snabbsurfing som denna vettig. Även om detta inte exakt Ă€r “lite” -lĂ€get som anvĂ€ndaren har begĂ€rt, Ă€r det hittills nĂ€rmaste försök i den riktningen. Genom att följa engagemangsloggen fungerar Google Chrome Never-Slow Mode genom att blockera ett stort antal innehĂ„ll inklusive nĂ„gra skript, tillgĂ„ngar som teckensnitt och bilder baserat pĂ„ storlek, samt pausa sidkörning ibland, bland en större lista med innehĂ„llstak. .

Detta kan sluta bryta funktionaliteten pÄ webbplatser, men det Àr igen Google vi pratar om, sÄ du vet aldrig. Dessutom förvÀntar vi oss att mÄnga Àndringar görs innan funktionen gÄr live.