Google kommer enligt uppgift att introducera tvÄ nya Pixel-telefoner i början av 2019

Google kommer enligt uppgift att introducera tvÄ nya Pixel-telefoner i början av 2019

Medan vi sannolikt fortfarande Àr ett Är frÄn Googles nÀsta flaggskeppssmartphone har rykten och rapporter de senaste veckorna fÄtt oss att tro att vi kommer att se en mer överkomlig modell av den nuvarande linjen inom en snar framtid. Att lÀgga till högen den hÀr veckan Àr Android Police, som med hÀnvisning till en kÀlla som Àr bekant med Googles planer hÀvdar att företaget kommer att lansera tvÄ nya smartphones pÄ Verizon tidigt pÄ vÄren 2019: Pixel 3 Lite och Pixel 3 XL Lite.

Som Android Police pÄpekar att Google har fokuserat alla sina anstrÀngningar pÄ premium-Android-enheter under de senaste Ären, vilket gör dessa till de första mellantelefonerna frÄn företaget som slÀpptes i USA sedan $ 379 Nexus 5X 2015. Men med framgÄngen för iPhone XR, det Àr bara vettigt för Google att följa efter.

Medan vi har sett nĂ„gra pĂ„stĂ„dda prototyplĂ€ckage av telefonerna finns det fortfarande mycket mysterium kring de nya pixlarna. Med det sagt har tidigare rapporter visat att Pixel 3 Lite kommer att ha en Snapdragon 670- eller 710-processor, 4 GB RAM, 32 GB internt minne, 12 megapixels bakre kamera, 8 megapixels frĂ€mre kamera och en 5,5-tums skĂ€rm. Pixel 3 XL Lite bör ha liknande specifikationer, men en större 6-tums skĂ€rm (dĂ€rav “XL”).

Om Google planerar att ha telefonerna redo för en “tidig vĂ„r 2019” -lansering kan vi se dem redan i CES eller MWC i början av nĂ€sta Ă„r. Å andra sidan föredrar Google (ungefĂ€r som Apple) att vara vĂ€rd för sina egna hĂ€ndelser för hĂ„rdvarudebuter, sĂ„ det finns ingen aning om nĂ€r telefonerna kommer att meddelas.