Google lanserar av misstag intern programuppdatering för Pixel 3a och Pixel 3a XL

Google lanserar av misstag intern programuppdatering för Pixel 3a och Pixel 3a XL

“Informationen dök upp efter att vissa Pixel 3a-anvĂ€ndare rapporterade att de redan fick sĂ€kerhetsuppdateringen i juli”

Google har av misstag slÀppt en intern programuppdatering för Pixel 3a och Pixel 3a XL till allmÀnheten, enligt anvÀndarna. Detta skulle inte vara första gÄngen som Google av misstag rullade ut en mjukvaruuppdatering innan den skulle, men tack och lov finns det inget störande med den hÀr uppdateringen. Det Àr faktiskt en ganska regelbunden uppdatering som Googles egna enheter planerades att ta emot om cirka tvÄ veckor, komplett med Android-sÀkerhetsuppdateringen frÄn juli 2019.

Den till synes anmÀrkningsvÀrda uppdateringen, som borde ha fungerat som en vanlig mjukvaruuppdatering om den rullades ut i god tid, utvidgades uppenbarligen till en utvald uppsÀttning anvÀndare. 9to5Google uppgav att den var begrÀnsad till endast de nyaste mellanstora Pixel-smartphonesna och inte andra enheter. Det nÀmns inte heller om det fanns nÄgra andra förbÀttrings- eller stabilitetsförbÀttringar som rullades ut via uppdateringen.

Google Pixel 3a uppdatering i juli

Informationsmeddelandet mitt i uppdateringen lyder dock: ”ENDAST KONFIDENTIELLT INTERNT – Detta Ă€r en konfidentiell OTA för Googlers endast för att uppdatera din enhet till Android 9 med juli 2019 sĂ€kerhetsuppdateringar och kritiska buggfixar. Du kan anvĂ€nda din enhet normalt men inte diskutera eller kommentera den hĂ€r uppdateringen externt. Skicka feedback till android-dogfood-discuss @. Se go / release-faqs för mer info!”Uppdateringen Ă€r 79,8 MB i storlek.

Google Pixel 3a har hittills sett blandade svar frĂ„n teknikbrödraskapet – medan mĂ„nga har Ă€lskat smarttelefonen för Googles minskade anstrĂ€ngningar pĂ„ hĂ„rdvara, andra har hĂ€vdat att det Ă€r för dyrt för vad det erbjuder. Som sagt, en sak som ingen annan telefon kan erbjuda Ă€r lager Android och att vara högst upp i högen för att fĂ„ programuppdateringar, jĂ€mfört med andra OEM-tillverkare. Det Ă„terstĂ„r att se vad framtida uppdateringar ger till dessa smartphones, och om det direkt kommer att vara Android Q som blir nĂ€sta stora uppdatering för Android-enheter.