Google Maps har några riktigt spännande funktioner att erbjuda!

Avatar for Areen Zahra

Letar du efter en app som kan ge dig ett komplett pendlingsstöd? Svaret på din sökning är nya funktioner på Google Maps.

Google Maps har lanserat några spännande funktioner för att underlätta din pendling.

Funktionerna inkluderar mycket pendling och musik. Google har kommit ut från gränserna för riktning och rutter. Appen erbjuder nu fullständig pendthantering för dig. Allt du behöver göra är att få din hemadress och arbetsadress matad i Google Maps för att rulla som en chef.
Du kan ange metoden för din pendling och sedan ange destinationen och nämna källan för att lära dig mycket om din resa.
Google Maps skulle ta reda på den bästa rutten för din resa tillsammans med att tillhandahålla alternativa rutter vid eventuella avvikelser. Google har lyckats komma med exakta tidsberäkningar på din väg. Appen anger hur lång tid det tar för dig att komma till din destination. Dessutom listas den beräknade varaktigheten snabba rutter, avmattningar eller trafikolyckor skulle ta.
För att bevisa att den här appen är lika viktig för människor som reser genom bussar eller tåg, införlivade Google funktionen för buss / tågspårning. Med den här funktionen kan du hitta din buss / tåg. Bortsett från detta föreslår Google dig när du ska åka för att ta en buss eller tåg i tid. Om du når din transportstation tidigare; appen berättar hur länge du måste vänta tills nästa transport anländer.
Google har planerat att lansera denna tjänst i mer än 80 regioner. Rykten är att denna tjänst skulle utvidgas i Sydney genom att låta folk få veta om antalet passagerare i nästa transport också.
För att göra Google Maps mer spännande har Google lagt till musikkontroller på skärmen. Dessa kontroller är tillgängliga för Apple Music eller Google Play Music. Google ser till att spårning och navigering aldrig avbryts. Istället kan du njuta av dina långa rutter och göra din resa problemfri med dessa spännande funktioner.
Google har vårt hjärta för den här funktionen. Håll ögonen öppna för att lära dig mer.