Google Maps nya uppdatering pÄskyndar att hitta hotell, parker och andra platser i nÀrheten

Google Maps nya uppdatering pÄskyndar att hitta hotell, parker och andra platser i nÀrheten

“De nya Ă€ndringarna pĂ„ Google Map ger sju separata flikar med en” Mer “-knapp, som lĂ€gger till genvĂ€gen för sökfunktionen.”

Google har arbetat för att pÄskynda upptÀckten av platser i Maps-appen genom att lÀgga till fler genvÀgar och ytterligare funktioner. Google Maps har varit en guide nÀr anvÀndarna vill utforska nya platser och med tillÀgg av genvÀgar kan det vara Ànnu bekvÀmare att anvÀnda.

Karta

Med det senaste anvĂ€ndargrĂ€nssnittet har antalet ikoner fördubblats pĂ„ fliken Utforska och det finns totalt Ă„tta flikar, som bestĂ„r av sju angivna knappar och en “mer” -flik för att vĂ€lja alternativ frĂ„n. Bland de andra flikarna kommer anvĂ€ndarna att hitta namnet pĂ„ hotellen och parkerna, som inte föreföll tidigare.

För nÀrvarande har anvÀndare fyra ikoner pÄ fliken Utforska pÄ Google-kartan. En av flikarna öppnar en detaljerad lista över alternativ att vÀlja för anvÀndarna. De andra flikarna hjÀlper till att utforska restaurangerna i omrÄdet, baren och andra populÀra platser.

Med tillĂ€gget av de nya flikarna Ă€r det nu lĂ€ttare att hitta parker utan att skriva för det i sökfĂ€ltet. Även om “Fler” -alternativen innehöll nĂ„gra av rekommendationerna för hotell, ger den separerade knappen för densamma mer synlighet och bekvĂ€mlighet att söka.

Den senaste Àndringen av Google Map hittar du i Play Store. Det Àr viktigt att notera att dessa funktioner har tillhandahÄllits som ett server-sida-test och inte Àr beroende av appversionen.