Google My Business erbjuder nu belöningar; fÄr nya varumÀrkesverktyg

 Google My Business erbjuder nu belöningar;  fÄr nya varumÀrkesverktyg

“Google lanserar ocksĂ„ en webbplats dĂ€r företag kan ladda ner och bestĂ€lla anpassade tillgĂ„ngar som klistermĂ€rken för sin plats”

Google lanserade “My Business” -funktionen i Maps för fem Ă„r sedan, och det pĂ„stĂ„s ha hjĂ€lpt mer Ă€n 150 miljoner lokala företag att fĂ„ kontakt med anvĂ€ndare som letar efter dem online. Nu lĂ€gger Google nu till nya affĂ€rsspecifika funktioner, till exempel möjligheten för företag att belöna kunder som följer sin verksamhet pĂ„ Google med vĂ€lkomsterbjudanden. AnvĂ€ndare kan hitta företag snabbare med korta namn och webbadresser. Det gör det ocksĂ„ lĂ€ttare att hĂ€nvisa kunder tillbaka till deras profil. Google nĂ€mnde ocksĂ„ att det snart skulle göra det möjligt för anvĂ€ndarna att söka kortnamn i Maps.

Dessutom kan företag ocksÄ stÀlla in önskad profilomslag och logotyp lÀngst upp till höger i sin profil. Google sÀger att foton som laddas upp av ett företag kommer att visas direkt och tydligt pÄ en ny dynamisk modul i profilen. Med bildtextfunktionen kan företag snart berÀtta historierna bakom bilderna. Företaget lanserar ocksÄ en webbplats dÀr företag kan ladda ner och bestÀlla anpassade tillgÄngar som klistermÀrken för sin plats för att marknadsföra bokningen pÄ profilen, lÀgga till recensioner och kundföljande.

Google kommer ocksĂ„ att markera de fem bĂ€sta företagen i en viss kategori med beteckningen “Lokal favorit”. Det skapar ocksĂ„ digitala och fysiska utmĂ€rkelser. Amir Fish, Group Product Manager, Google My Business, sade i ett blogginlĂ€gg: “Mer beskrivande profiler hjĂ€lper inte bara konsumenter att snabbt hitta det företag som bĂ€st passar deras behov, utan hjĂ€lper ocksĂ„ företag att sticka ut och uttrycka det som Ă€r unikt med dem. Vi Ă€r glada att fortsĂ€tta förbĂ€ttra Maps och Sök efter alla och hjĂ€lpa företag att lyckas pĂ„ Google. ”