Google Nest Hub Max första intryck: en Àkta blÄ smart skÀrm avsedd för hela familjen

Google Nest Hub Max första intryck: en Àkta blÄ smart skÀrm avsedd för hela familjen

“Med Hub Max syftar Google till att erbjuda en smart enhet som tillgodoser hela familjen”

Medan Google I / O huvudsakligen Àr avsedd för utvecklare var 2019-upplagan annorlunda. För sÄg inte bara introduktionen av Pixel 3a och 3a XL (recension), men varumÀrket tillkÀnnagav ocksÄ en större upplaga av sin smarta skÀrm, Hub Max. Intressant nog visade sig rykten som svÀvade runt vara sanna nÀr sökmotivet förde sina hemmÀrkta smarta displayprodukter under Nest-paraplyet. Med lanseringen av Next Hub Max har varumÀrket ocksÄ sÀnkt priset pÄ Nest Hub (tidigare Home Hub) till $ 129 (~ Rs 9000) och meddelade att det snart kommer att lanseras i Indien. Medan företaget inte avslöjade nÀr Nest Hub Max kommer till vÄra strÀnder lyckades jag, om alls, fÄ en nÀrmare titt pÄ gadgeten.

Nest Hub Max första intryck - 91mobiler 01

UtgĂ„ngspunkten bakom Nest-produkter Ă€r att gĂ„ utöver smarta hem genom att hjĂ€lpa till att skapa ett mer “anvĂ€ndbart hem” och det Ă€r dĂ€rför Nest Hub Max riktas mot hela familjen. Enheten har en stor 10-tums skĂ€rm och levereras ocksĂ„ med en 6,5 MP kamera. SkĂ€rmen har HD-upplösning och verkar vara ganska skarp med bra ljusstyrka och betraktningsvinklar.

Nest Hub Max första intryck - 91 mobiler 04

Tillsammans med att aktivera funktioner som videosamtal och meddelanden via Google Duo kan kameran ocksĂ„ hjĂ€lpa dig att “Face Match” din profil sĂ„ att Hub Max kan anpassas för dig. Enligt demo fungerar funktionen ganska bra och kan kĂ€nna igen dig Ă€ven pĂ„ avstĂ„nd. Det personliga innehĂ„llet Ă€r ocksĂ„ ganska anvĂ€ndbart eftersom det visar dig ditt schema och föreslĂ„r videor bland dina tittarhistorik. Naturligtvis kan du ocksĂ„ anvĂ€nda enheten som en digital fotoram.

Nest Hub Max första intryck - 91 bilar 10 Nest Hub Max första intryck - 91mobiler 11

Du kan ocksĂ„ anvĂ€nda en stoppgest för att stoppa en video eller en lĂ„t, vilket fungerar ganska bra, och jag kunde fĂ„ tag pĂ„ det pĂ„ nĂ€stan ingen tid. Med det sagt hade jag velat se stöd för fler gester som att vifta med handen för att gĂ„ till nĂ€sta lĂ„t och kontrollera volymen. Tillsammans med ansiktsmatchning kan du fortsĂ€tta anvĂ€nda “röstmatchning” som lĂ„ter alla i familjen registrera sina röster individuellt.

Nest Hub Max första intryck - 91 mobiler 14

Nest Hub Max syftar till att vara ett multimediahub (ordspel) och har stereohögtalare och en bakÄtvÀnd bashögtalare, vilket Àr ganska högt. NÀr det gÀller appstöd kan enheten fungera med Youtube musik, Spotify, etc. samt YouTube TV (ej tillgÀngligt i Indien för nÀrvarande). Du kan ocksÄ anvÀnda cast-funktionen för att casta innehÄll frÄn din telefon.

Nest Hub Max första intryck - 91 mobiler 06

Om du undrar om din integritet kommer enheten med en enkel vÀxling för att stÀnga av kameran och stÀnga av mikrofonen. Och du kan till och med anvÀnda din smartphone för att fjÀrr se utdata frÄn kameran pÄ Hub Max, med det gröna ljuset bredvid kameran blinkar sÄ att du vet att den Àr pÄ.

Nest Hub Max första intryck - 91mobiler 09

Nest Hub Max kostar 229 USD (cirka 16 000 Rs) och kommer att sÀljas pÄ sommaren i USA, Storbritannien och Australien.