Google Nest Hub Max smart home-enhet med 10-tums HD-skärm, 6,5 MP-kamera tillkännagavs

Google Nest Hub Max smart home-enhet med 10-tums HD-skärm, 6,5 MP-kamera tillkännagavs

“Google Nest Hub Maxs ansiktsmatchningsfunktion k√§nner igen anv√§ndarens ansikte och svarar med en personlig hemsida”

Google har officiellt tillkännagett Nest Hub Max smart display på I / O 2019 utvecklarkonferensen. Det är i grunden en ny hemapparat med Nest-kameran i kombination. Den har en 10-tums HD-skärm och packar en 6,5 MP-kamera som kan fungera som en inomhus säkerhetskamera och strömma ett live-flöde från ditt hem till din telefon. Dess Face Match-funktion känner igen användarens ansikte och svarar med en personlig hemsida inklusive dina meddelanden, påminnelser, schema och till och med rekommendationer för musik och TV-program. Google hävdar att ansiktsdata kommer att lagras lokalt och inte laddas upp till sina servrar.

Google Nest Hub Max

Anv√§ndare kommer att kunna spela YouTube TV och l√§gga upp ett bildspel med Google Foto. Det st√∂der ocks√• gestkontroller, s√• att anv√§ndarna kan spela eller pausa media bara genom att titta p√• det och h√∂ja handen. Nest Hub Max h√§vdas att han kontrollerar mer √§n 30 000 smarta hem-enheter fr√•n 3 500 varum√§rken med bara ett “Hey Google” -kommando. Du kan ocks√• anv√§nda Nest Hub Max f√∂r att ringa Duo-samtal. Den levereras med en omgivande ljussensor och kan justera ljusstyrkan automatiskt beroende p√• omgivningen.

Google Nest Hub Max

För de som är bekymrade över integritet finns det ett grönt ljus som tänds när kameran är på. Det finns ett alternativ att helt inaktivera kamera och mikrofon via en hårdvarubrytare. Auto Framing-funktionen följer ditt ansikte när de rör sig i ett rum och centrerar det automatiskt. Google nämnde också att användare med ett Nest-konto kommer att ha möjlighet att migrera sitt Nest-konto till ett Google-konto senare i år. Detta kommer med de extra fördelarna med verktyg och automatiska säkerhetsskydd, såsom tvåstegsverifiering, aviseringar om ovanlig kontoaktivitet och tillgång till säkerhetskontroll.

Google Nest Hub Max kostar 299 $ (cirka 20 900 Rs) och kommer att finnas tillgängligt i USA runt sommaren. Företaget ommärker också förra årets Home Hub till Nest Hub och är nu tillgängligt till ett mycket billigare pris på $ 129 (cirka Rs 9000). Den senare kommer också att ta sig till Indien, meddelade företaget vid konferensen.