Google Nya reseverktyg för att göra din resa vÀrt det

Avatar for Amnah Fawad

Livets dagliga slitage sliter oss sÄ mycket att nÀr det Àntligen Àr semesterperioden tenderar vi att spendera dem sÄ bekvÀma som möjligt. Och nÀr det gÀller att resa pÄ semestern kan det vara mycket stressande att planera och boka de bÀsta erbjudandena. Hur man reser, var ska jag boka de billigaste flygen, vilket hotell att bo pÄ och vad inte! Det finns sÄ mÄnga saker som behöver ordentlig planering.

Google har sett till att du lutar dig tillbaka och slappnar av nÀr du planerar din nÀsta semester, eftersom den har lanserat en ny uppsÀttning funktioner som i bÀsta fall underlÀttar dig. Det har dedikerat en komplett mÄlsida som har tre alternativ för semester; TacksÀgelse, decemberhelg och nyÄr.

Bild med tillstÄnd: Google

Alldeles bredvid helgdagens kategori finns det tvÄ ikoner; den med flygplanet Àr naturligtvis för flygprisutvecklingen och den andra med byggnaden för hotellerbjudanden och bokning.

AnvÀndarna fÄr en graf för att jÀmföra flygpriserna upp till 180 dagar före avresan. NÀr ursprungsstaden och destinationsstaden har lagts till visas diagrammet.

Du kan spara nÄgra dollar genom att boka precis vid rÀtt tidpunkt.

Reser denna semester med GoogleBild med tillstÄnd: Google

Dessutom finns det ett sökfĂ€lt lĂ€ngst ner i kategorin “Flygpristrender” dĂ€r du kan söka efter flyg pĂ„ Google Flights. LĂ„ter bra, eller hur?

I Holiday Hotel Deals hittar du en mÀngd erbjudanden frÄn 3-stjÀrniga hotell ovan. NÀr du vÀl har valt destinationen dÀr du vill boka ett boende, visas en prislista tillsammans med en besparingskolumn. Besparingskolumnen visar hur mycket du kan spara pÄ dina hotellbokningskostnader.

ErbjudandenBild med tillstÄnd: Google

Till rĂ„ga pĂ„ allt finns det ocksĂ„ en del av “saker att göra [your destination] under [the chosen holiday]’. Du kan blĂ€ddra bland saker du vill göra under din vistelse och till och med leta efter andra aktiviteter pĂ„ Google med hjĂ€lp av sökfĂ€ltet till vĂ€nster.

Metoden som Google har anvÀnt enligt Google Àr:

”All Google-data kommer frĂ„n Google Flights, hotellsökning och saker att göra pĂ„ Google.com. Den genererades i juli och augusti 2018. PĂ„ Google Flights tittade vi pĂ„ det lĂ€gsta pris som du kunde ha köpt ett flyg för pĂ„ alla relevanta datumpar för den valda semestern under 2017. PĂ„ Google Hotelsökning tittade vi pĂ„ stadens genomsnittligt rumspris för hotell 3-stjĂ€rnigt och högre för en vald semester jĂ€mfört med fyra veckor före den valda semestern. För saker att göra tittade vi pĂ„ Google Sök och Google Maps pĂ„ anvĂ€ndarnas bĂ€sta sparade saker att göra i var och en av de utvalda stĂ€derna ”.

Detta ger oss en tydlig bild av hur uppdaterade och praktiska sökresultaten Àr.
Även om sidan bara tĂ€cker ett fĂ„tal destinationer Ă€r det Ă€ndĂ„ ett mycket underlĂ€ttande verktyg.

Sammantaget Àr sökresultaten och erbjudanden som du ser pÄ sidan ganska solida. En enda sida som erbjuder allt Àr svÄr att fÄ tag pÄ. SÄ du kan verkligen spara mycket tid pÄ att prova den hÀr semestern.

LÄt oss bara hoppas att Google lÀgger till fler platser snart.

SÄ, glada över semestern Ànnu?