Google Pay: s Tez Shots-spel låter dig vinna skraplotter

Google Pay: s Tez Shots-spel låter dig vinna skraplotter

“Poängen går genom att spela spelet och tjäna skraplotter på upp till 3 300 Rs när du når en” milstolpe “”

Med Google Pay kan du nu vinna skraplott genom att spela spelet Tez Shots. Cricket-spelet i Google Pay-appen kräver att du gör poäng för att vinna kortkuponger upp till Rs 3 300 när du når vissa milstolpar. Du kan göra så många körningar och spela så många gånger du vill låsa upp belöningarna. I synnerhet kan belöningarna endast utnyttjas för den typ av betalning som anges på skraplottet under erbjudandetiden, vilket är giltigt till 31 juli 2019.

Din tur att slå! Gå till Google Pay-appen på din Android-telefon och spela #TezShots. Få poäng och tjäna skraplotter.
Är du spel? pic.twitter.com/86OGEpKnN5

– Google Pay India (@GooglePayIndia) 18 juni 2019

Reglerna för att vinna skraplott på Tez Shots-spelet är enkla: sväng ditt slagträ till varje boll som kommer på din väg och få poäng. Din totala poäng är summan av körningar i alla spel du har spelat. När din totala poäng når “milstolpen” på 100 körningar vinner du skraplotter på 50 Rs. På samma sätt vinner du Rs 100 för att göra 500 körningar, Rs 150 för 1000 körningar, Rs 1000 för 2000 körningar och Rs 2000 för 3000 körningar.

Från och med nu är spelet endast tillgängligt för Android-användare. Uppdatera bara din Google Pay-app till den senaste versionen för att spela Tez Shots under “Kampanjer” -bannern. Spelet kanske påminner dig om cricket-spelfunktionstelefonerna som brukade ha varit tillbaka i dagarna.

För de omedvetna är Google Pay den digitala betalningsappen från Google, tidigare känd som Tez. Det introducerades 2017 och låter dig överföra pengar, betala räkningar eller boka biljetter via UPI.