Google Pixel 3 Lite XL 4 GB RAM-variant upptÀckt pÄ Geekbench

Google Pixel 3 Lite XL 4 GB RAM-variant upptÀckt pÄ Geekbench

“Det nya riktmĂ€rkesresultatet antyder en gedigen, utan krĂ„ngel mellanklassmartphone med gott om RAM och en anstĂ€ndig processor, som gĂ„r tillbaka till Nexus-dagarna.”

Googles smarttelefonplaner i mellanklass verkar vara pĂ„ plats med de pĂ„stĂ„dda Pixel 3 Lite och Pixel 3 Lite XL. Ledsen namngivningskonvention Ă„t sidan, det finns bokstavligen inget som inte tycker om dessa ryktade enheter frĂ„n Google – ‘Lite’ -serien av Pixel-enheter förvĂ€ntas falla i mellanklass-smarttelefonkategorin. Som sĂ„dan kan dessa ge överlĂ€gsen smartphone-fotograferingsprestanda och godheten hos Android pĂ„ en Nexus-esque, prisvĂ€rd nivĂ„.

Saker blev faktiskt Ànnu bÀttre med avslöjandet av ett nytt Geekbench-resultat. I motsats till tidigare förvÀntningar anger riktmÀrket att den pÄstÄdda Pixel 3 Lite XL kan drivas av Qualcomm Snapdragon 710, stöds av 4 GB RAM. Det Àr en anstÀndig boost nÀr det gÀller hÄrdvarukonfigurationen och förmodligen tillrÀckligt med minne för de flesta uppgifter som en person kanske vill anvÀnda pÄ en mellansmart smartphone. Som referens erbjuder Nokia 8.1 anstÀndig prestanda i mellansegmentet och drivs av Snapdragon 710 SoC.

Pixel 3a XL-riktmÀrke

Dessutom sĂ€ger Geekbench-resultatet att enhetsnamnet Ă€r ‘Google Pixel 3a XL’, vilket tar bort ‘Lite’ moniker frĂ„n namnet. Även om detta inte riktigt gör en hel vĂ€rld av skillnad, Ă€r det fortfarande en trevlig uppdatering och gör det lĂ€ttare att uttala namnet. Det skulle egentligen inte vara en direkt faktor, men sĂ„dana smĂ„ element spelar sina roller i hur bra en enhet tas emot pĂ„ marknaden (kommer du ihĂ„g ASUS ZenFone 3-sortimentet?). JĂ€mförelsepoĂ€ngen (sett pĂ„ skĂ€rmdumpen ovan) Ă€r nĂ„got övervĂ€ldigande, Ă€ven om det troligen beror pĂ„ ooptimerad programvara som körs pĂ„ testenheten nere pĂ„ Googles laboratorier.

Pixel 3a XL (eller 3 Lite, vad den Àn heter) skulle ha mÄnga förvÀntningar om den startar med en konfiguration som liknar vad vi har sett frÄn detta riktmÀrke. Om den lyckas anvÀnda en senaste generationens premiumprocessor, med anstÀndiga mÀngder minne, lager Android, en pÄlitlig kamera som tar ledtrÄdar frÄn flaggskeppet Pixels, och erbjuder allt detta till en konkurrenskraftig prisnivÄ under Rs 30 000, Pixel 3a XL kan till och med visa sig vara den verkliga vinnaren för Google.