Google Pixel 3 mars uppdatering ger prestandaförbÀttringar för kameran

Pixel 3 och Pixel 3 XL fÄr en ny mörk startskÀrm med Android Q beta 5

“Uppdateringen förbĂ€ttrar ocksĂ„ andra funktioner pĂ„ Pixel 3 och 3XL och finns som en OTA”

En ny programuppdatering rullar nu ut till Google Pixel 3 och Pixel 3 XL-smartphones. Den Àr ocksÄ tillgÀnglig för tidigare Pixel-smartphones och Pixel C. NÄgra av de förbÀttringar som finns tillgÀngliga i uppdateringen Àr dock bara tillgÀngliga pÄ de senaste Pixel 3-enheterna. Google rullar ut uppdateringarna via den traditionella OTA-rutten, men du kan ocksÄ ladda ner fabriksavbildningen och installera den manuellt.

Pixel 3 mars uppdatering ger flera nya förÀndringar och förbÀttringar av de senaste smartphonesna frÄn Google. För det första och viktigast av allt installerar den den senaste Android-sÀkerhetsuppdateringen i mars. Detta bör ta hand om alla sÀkerhetsfel som kan göra din enhet sÄrbar för attacker. Förutom att förbÀttra sÀkerheten ger uppdateringen ocksÄ flera funktionella korrigeringar.

SkÀrmdump 05-03-2019 kl.19.48Som du kan se frÄn den officiella listan över funktionella korrigeringar ovan finns det fem nya saker att se fram emot i den senaste uppdateringen av Pixel 3 mars. Flera anvÀndare har klagat över den lÄngsamma kameraprestanda pÄ de nya telefonerna, trots att det Àr en av de bÀsta kameratelefonerna dÀr ute. Appen var trög och ibland tog det flera sekunder att starta och vÀxla mellan olika lÀgen. Det hÀnder inte lÀngre efter att den nya uppdateringen har installerats.

Google har förbÀttrat start- och svarstiden för Camera-appen. Tillsammans med det har sökjÀtten ocksÄ förbÀttrat lagringsprestanda pÄ telefonen. Detta borde innebÀra att lÀs- och skrivhastigheterna för det interna flashminnet nu blir snabbare Àn tidigare. Uppdateringen innehÄller ocksÄ förbÀttringar av Bluetooth-tillförlitligheten, vilket Àr trevligt eftersom telefonen inte har ett hörlursuttag för musikförbrukning.

Bortsett frÄn dessa förbÀttringar nÀmnde Google att ÄterhÀmtningen i fallet med ett OTA-uppdateringsfel ocksÄ har förbÀttrats. Slutligen kommer krypterad mediaspelning pÄ vissa appar nu att fungera bÀttre. Den nya Pixel 3 mars-uppdateringen vÀger cirka 70 MB och Àr tillgÀnglig för bÄde Pixel 3 och 3XL just nu. Om du inte har fÄtt uppdateringen Ànnu, gÄ över till appen InstÀllningar och navigera till System> Avancerat> Systemuppdatering och tryck pÄ Sök efter uppdatering.