Google Pixel 3 och Pixel 3 XL – Allt vi vet hittills

Avatar for Hamza Tauqeer

Vi har sett mÄnga flaggskeppsenheter lanseras i Är. FrÄn Apple iPhones till Samsung Galaxy S9 och Note 9. FrÄn Xiaomi Mi 8 till OnePlus 6.

Alla ögon vÀnder sig till hÀndelser nÀsta mÄnad nÀr Huawei och Google introducerar sina kommande flaggskeppsenheter.

Google lanserar Pixel 3 och Pixel 3 XL den 9 oktober i New York. Det hÀr Àr första gÄngen de lanserar Pixel-enheten utanför Mountain View, Kalifornien.

Evan Blass, kÀnd för sina lÀckor, twittrade precis om den senaste tredje generationen Pixel-telefoner.

Upphovsman: Evan Blass

Pixel 3 och Pixel 3 XL Rykten:

Som förvÀntat liknar Pixel 3 nÀstan förra Ärets Pixel 2. För Pixel 3 XL tittar vi pÄ en tunn skÀrm med större sidor och en liten haka med frÀmre högtalare. Google stannar med den enda kameran pÄ baksidan men kan introducera tvÄ kameror pÄ framsidan för selfies. Trots att det bara Àr en lins Àr kameran pÄ Pixel 2 bland de bÀsta du hittar pÄ en smartphone, men programvaran kan behöva lite arbete.

Andra förvÀntade specifikationer inkluderar en Snapdragon 845-chipset med Adreno 630 GPU. 4 GB RAM och 64 GB intern lagring för basmodellen. TrÄdlös laddning stöds av Pixel 33-enheter den hÀr gÄngen.

Standard Pixel 2 har bara en 1080p-skÀrm, vilket inte Àr sÀrskilt tydligt för en flaggskeppsprodukt 2017, sÄ vi skulle vilja se en Quad HD-skÀrm för Pixel 3.

Pixel 2-serien Àr IP67-certifierad, vilket innebÀr att den kan överleva nedsÀnkt upp till 1 meter djup i upp till 30 minuter.

Det borde vara tillrÀckligt, men vi pratar om flaggskeppstelefoner, och vissa rivaler erbjuder mer. Samsung Galaxy S8 Àr till exempel IP68-certifierad, vilket innebÀr att den kan dyka 1,5 meter djupt under samma varaktighet.

Det Àr en liten förÀndring, men Ätminstone kan det ge köparna sinnesro att deras dyra köp Àr helt skyddat mot regn och vattendroppar.

Active Edge i Pixel 2 och Pixel 2 XL lÄter dig pressa sidorna för att starta Google Assistant. Den hÀr klÀmfunktionen kommer att finnas kvar i Pixel 3 och Pixel 3 XL.

Det Àr inte allt. Rykten sÀger ocksÄ att Google kan introducera ett Pixelbook 2-sortiment av Chromebooks, nya Pixel Buds och ett Google Home Hub.

Vi tÀcker Pixel-evenemanget. HÄll dig uppdaterad.