Google Pixel 3 och Pixel 3 XL – Allt vi vet hittills

Avatar for Hamza Tauqeer

Vi har sett många flaggskeppsenheter lanseras i år. Från Apple iPhones till Samsung Galaxy S9 och Note 9. Från Xiaomi Mi 8 till OnePlus 6.

Alla ögon vänder sig till händelser nästa månad när Huawei och Google introducerar sina kommande flaggskeppsenheter.

Google lanserar Pixel 3 och Pixel 3 XL den 9 oktober i New York. Det här är första gången de lanserar Pixel-enheten utanför Mountain View, Kalifornien.

Evan Blass, känd för sina läckor, twittrade precis om den senaste tredje generationen Pixel-telefoner.

Upphovsman: Evan Blass

Pixel 3 och Pixel 3 XL Rykten:

Som förväntat liknar Pixel 3 nästan förra årets Pixel 2. För Pixel 3 XL tittar vi på en tunn skärm med större sidor och en liten haka med främre högtalare. Google stannar med den enda kameran på baksidan men kan introducera två kameror på framsidan för selfies. Trots att det bara är en lins är kameran på Pixel 2 bland de bästa du hittar på en smartphone, men programvaran kan behöva lite arbete.

Andra förväntade specifikationer inkluderar en Snapdragon 845-chipset med Adreno 630 GPU. 4 GB RAM och 64 GB intern lagring för basmodellen. Trådlös laddning stöds av Pixel 33-enheter den här gången.

Standard Pixel 2 har bara en 1080p-skärm, vilket inte är särskilt tydligt för en flaggskeppsprodukt 2017, så vi skulle vilja se en Quad HD-skärm för Pixel 3.

Pixel 2-serien är IP67-certifierad, vilket innebär att den kan överleva nedsänkt upp till 1 meter djup i upp till 30 minuter.

Det borde vara tillräckligt, men vi pratar om flaggskeppstelefoner, och vissa rivaler erbjuder mer. Samsung Galaxy S8 är till exempel IP68-certifierad, vilket innebär att den kan dyka 1,5 meter djupt under samma varaktighet.

Det är en liten förändring, men åtminstone kan det ge köparna sinnesro att deras dyra köp är helt skyddat mot regn och vattendroppar.

Active Edge i Pixel 2 och Pixel 2 XL låter dig pressa sidorna för att starta Google Assistant. Den här klämfunktionen kommer att finnas kvar i Pixel 3 och Pixel 3 XL.

Det är inte allt. Rykten säger också att Google kan introducera ett Pixelbook 2-sortiment av Chromebooks, nya Pixel Buds och ett Google Home Hub.

Vi täcker Pixel-evenemanget. Håll dig uppdaterad.