Google Pixel 3 och Pixel 3 XL-anvÀndare klagar över ljudproblem under samtal

Google Pixel 3 och Pixel 3 XL-anvÀndare klagar över ljudproblem under samtal

“Vissa anvĂ€ndare av Google Pixel 3 och Pixel 3 XL har rapporterat om hackigt och tunt ljud under samtal”

Vissa Google Pixel 3 och Pixel 3 XL-köpare rapporterar problem som de stÄr inför med samtalskvaliteten pÄ sina telefoner. Problemet har rapporterats av anvÀndare pÄ Google-produkten sÄvÀl som Reddit sedan november, men har bara kommit fram under de senaste dagarna. Detta Àr det senaste i en rad problem som anvÀndare av Pixel 3 och Pixel 3 XL har rapporterat sedan de tvÄ handenheterna slÀppte marknaden i slutet av förra Äret.

Google-Pixel-3-XL-recension-91mobiles-15.jpg

Enligt anvÀndare av Pixel 3 och Pixel 3 XL pÄ Pixel User Community hör de ibland ekon under ett samtal. Andra rapporterar om tinny buller sÄvÀl som hackigt ljud. Vissa sÀger till och med att ljudet ibland Àr för lÄgt för att höra mottagarnas Ànde, vilket tyder pÄ ett mikrofonproblem.

Det Àr dock inte klart hur omfattande problemet Àr. Medan vissa hÀvdar att de lider av ljudproblemen vid samtal för det mesta, sÀger andra att detta bara Àr sporadiskt. Inte alla enheter pÄverkas av problemet heller, vilket betyder att det bara kan vara ett dÄligt parti som lider av problemen. Korrigeringar som anvÀndare av Pixel 3 och Pixel 3 XL har försökt har bara fungerat delvis och det har inte funnits nÄgon slutlig lösning angÄende detta Ànnu. Företaget har inte heller gjort nÄgot officiellt uttalande om en uppdatering för att lösa problemet Ànnu.

Google-Pixel-3-XL-recension-91mobiles-26_thumb.jpg

Medan Pixel 3-serien har fĂ„tt höga hyllningar för kamerorna, har den haft flera problem, som vi nĂ€mnde ovan. Faktum Ă€r att Google tidigare denna mĂ„nad började lansera en uppdatering för att förbĂ€ttra kamerans prestanda. Denna uppdatering kom efter att flera anvĂ€ndare hade klagat över den lĂ„ngsamma kameraprestanda. Appen blev lĂ„ngsam och ibland tog det flera sekunder att starta och vĂ€xla mellan lĂ€gen. Bortsett frĂ„n kamerorna var det en annan frĂ„ga angĂ„ende fingeravtryckslĂ€sare, som rapporterades tillbaka i december. Svepningen var “inkonsekvent” och skannern tog flera försök till verkligt arbete.

[Previous Story]HTC U11, U11 + och U12 + för att fÄ Android Pie-uppdatering under andra kvartalet 2019

[Next Story]YouTube Music och YouTube Premium lanserades i Indien: allt du behöver veta