Google Pixel 3 Photobooth-kameralĂ€ge fĂ„r “kyssdetektering” med ny uppdatering

Google Pixel 3 Photobooth-kameralÀge fÄr

“Google lĂ€gger till en ny kyssdetektering i Photobooth, som tar ett ögonblick omedelbart nĂ€r en kyss Ă€r i ramen.”

Google Camera’s Photobooth-lĂ€ge tar automatiskt ett foto nĂ€r kameran stĂ„r stadigt och det ser motiven i ramen ha bra uttryck med öppna ögon. LĂ€get utnyttjar maskininlĂ€rningen för att hitta de bĂ€sta ögonblicken. Google lĂ€gger nu till ‘kyssdetektering’ i Photobooth, vilket tar en snĂ€pp nĂ€r en kyss Ă€r i ramen. Photobooth beror pĂ„ tvĂ„-pĂ„-enhetsmodeller för att fĂ„nga en bra selfie – en modell för ansiktsuttryck och en modell för att upptĂ€cka en kyss.

Google sĂ€ger att det var tvungen att lösa tre utmaningar för att bygga Photobooth – hur man identifierar bra innehĂ„ll för ett stort antal anvĂ€ndargrupper; hur man stĂ€nger av luckan för att fĂ„nga det bĂ€sta ögonblicket; och hur man animerar ett visuellt element som hjĂ€lper anvĂ€ndarna att förstĂ„ vad Photobooth ser och fĂ„ngar. Funktionen Ă€r optimerad för Google Pixel 3: s dubbla frontkameror. Företaget sĂ€ger att det arbetade med fotografer för att identifiera fem nyckeluttryck; leenden, tunga ut, kyssande / anka ansikte, svullna kinder och överraskning som skulle utlösa en fĂ„ngst.

Kyssdetekteringsmodellen Ă€r en variant av ‘Image Content Model’ (ICM) utbildad för Google Clips och Ă€r instĂ€lld för att upptĂ€cka en kyss i ramen. BĂ„da dessa modeller anvĂ€nder MobileNets för att köra pĂ„ enheten medan de kontinuerligt bearbetar bilderna med hög bildhastighet. Photobooth-lĂ€get har en visuell indikator lĂ€ngst upp i kamerans sökare som vĂ€xer i storlek nĂ€r fotokvalitetspoĂ€ngen ökar för att hjĂ€lpa anvĂ€ndarna att förstĂ„ vad den ser och fĂ„ngar. Medan Photobooth Ă€r exklusivt för Pixel 3 och Pixel 3 XL, kommer Googles kamerauppdatering att finnas tillgĂ€ngligt i stor utstrĂ€ckning via Google Play.

[Previous Story]Apple, Qualcomm löser skillnader utanför domstol, slÄr nytt flerÄrigt patentlicensavtal

[Next Story]TikTok-förbud i Indien: app tas bort frÄn Google Play store och App Store