Google Pixel 3-skärm blinkande fel fixat med säkerhetsuppdatering i april

Google Pixel 3-skärm blinkande fel fixat med säkerhetsuppdatering i april

“Den nya s√§kerhetsuppdateringen rullar f√∂r n√§rvarande ut till alla Pixel-telefoner som st√∂ds samt Essential Phone”

Med april äntligen här har Google släppt den senaste Android-säkerhetsuppdateringen för alla Pixel-smartphones som stöds. Säkerhetsuppdateringen i april släpptes i måndags och rullar nu till alla enheter. Om du inte har fått uppdateringen ännu, gå över till sidan Software Update i Inställningar och leta efter uppdateringen manuellt. Firmware-filerna är också tillgängliga för nedladdning, om du istället vill blinka uppdateringen.

april pixeluppdatering

Säkerhetsuppdateringen för Google Pixel i april innehåller en massa korrigeringar och förbättringar för de senaste Pixel 3-enheterna. Om du har en Pixel 3-smartphone kommer du att bli glad att veta att Google äntligen har fixat det hemska skärmblixtfelet. Flera användare har klagat på ett konstigt skärmblixtfel när de låste upp Pixel 3 och Pixel 3 XL. Problemet har funnits sedan början för vissa Pixel 3-ägare som använder den omgivande displayfunktionen. När du har uppdaterat till den senaste versionen kommer den buggen att vara borta för gott.

Bortsett fr√•n det inneh√•ller den nya uppdateringen ocks√• f√∂rb√§ttringar f√∂r r√∂stuppl√•sning via Google Assistant. √Ąven om r√∂stuppl√•sningsfunktionen √§r utm√§rkt, har den alltid haft problem med konsekvens. D√§refter har Wi-Fi-anslutningen under eSIM-aktivering justerats f√∂r att fungera b√§ttre. B√•da dessa f√∂rb√§ttringar riktar sig till nya Pixel 3 och Pixel 3 XL. Och slutligen har Google inkluderat n√•gra f√∂rb√§ttringar f√∂r Bluetooth-anslutning p√• den ursprungliga Pixel och Pixel XL. Det installerar ocks√• den senaste s√§kerhetsuppdateringen i april, som l√∂ser flera systemproblem.

pixel 3_3xl uppdatering

Säkerhetsuppdateringen i april för Pixel-enheter har byggnummer PQ2A.190405.003. Den nya uppdateringen är för närvarande tillgänglig för Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3 och Pixel 3 XL (recension). Det rullar också ut för Essential Phone och justerar minsta ljusstyrka och volyminställningar. Tyvärr kommer inte Pixel C att få uppdateringen den här månaden eftersom den ligger utanför supportperioden. Den tidigare säkerhetsuppdateringen för Pixel 3 och Pixel 3XL medförde flera förbättringar av kameran, lagring, Bluetooth och mer.