Google Pixel 3a duo är äntligen berättigad till Android Q beta när säkerhetsuppdateringen i juni rullar ut

Google Pixel 3a duo är äntligen berättigad till Android Q beta när säkerhetsuppdateringen i juni rullar ut

“Google Pixel 3a och Pixel 3a XL √§r de senaste smartphonesna i Pixel-serien”

Google håller sitt löfte snart efter I / O 2019-utvecklarkonferensen och har lanserat den första säkerhetsplåstret för sina senaste smartphones i Pixel 3a-serien. Med det är telefonerna nu berättigade till Android Q beta-program som tidigare var begränsat till Pixel 3, 3XL och äldre modeller i Pixel-linjen. Totalt behandlar Android-säkerhetsplåstret för juni 2019 för Pixel 3a och Pixel 3a XL 11 problem, inklusive några kritiska sårbarheter.

Google-Pixel-3a-XL-17

Till att börja med innehåller juni-säkerhetsuppdateringen för Pixel 3a duo en fix för en säkerhetsproblem i mediaramen som var känslig för hackare. Det åtgärdar också problem som gjorde det möjligt för användarna att avslöjas på distans utan deras tillstånd / kunskap. Bortsett från detta kommer användare som väntar ivrigt på att prova Googles senaste Android Q-beta på Pixel 3a vara berättigade efter uppdateringen. Det kommer dock inte vara ett klokt drag att uppdatera din personliga enhet till Android Q eftersom den fortfarande är i beta och kan ha många buggar.

Google-Pixel-3a-och-3a-XL-feat

Google tillk√§nnagav smartphones i Pixel 3a-serien f√∂rra m√•naden vid sin I / O 2019-grundton. Trots att de √§r “Made by Google” -telefonerna k√∂r de mars s√§kerhetskorrigering ur l√•dan. Uppdateringen ska √•terspeglas i Systemuppdatering under Inst√§llningar. Anv√§ndare kan ocks√• ladda ner s√§kerhetspl√•stret manuellt f√∂r Pixel 3A och Pixel 3A XL.

Pixel 3 och Pixel 3a XL (recension) är respektive prisvärda alternativ till flaggskeppet Pixel 3 och Pixel 3 XL. De kommer med samma kameraförmåga och Android 9 Pie OS som sina dyrare motsvarigheter. Handenheterna drivs av Qualcomms Snapdragon 675 SoC ihop med 4 GB RAM och 64 GB lagring. Medan Pixel 3a har en 5,6-tums OLED-skärm och 3700 mAh-batteri, kommer Pixel 3a XL med 6-tums OLED-skärm och 3700 mAh-batteri. Telefonerna finns i Indien till ett startpris på 39.999 Rs.