Google Pixel 3a i lila fÀrg lÀcker med en gul strömbrytare

Google Pixel 3a i lila fÀrg lÀcker med en gul strömbrytare

“Pixel 3a och 3a XL kommer att bli officiella den 7 maj”

I fotspÄren för sitt större syskon har den kommande Pixel 3a lÀckt ut i all sin hÀrlighet. Lanseringen av handenheten vÀntas nÀsta mÄnad men det finns knappt nÄgot kvar att se. Under de senaste veckorna har vi sett mÄnga lÀckor och rapporter som beskriver de viktigaste designelementen i den prisvÀrda Pixel-modellen, men den senaste Àr den bÀsta hittills. Efter att ha publicerat den vita versionen av Pixel 3a har pÄlitlig lÀckare Evleaks nu delat en ny lila fÀrgvariant.

Relaterad lÀsning: Ryktesammanfattning av Google Pixel 3a och 3a XL

Om man tittar pÄ bilden skulle det inte vara fel att sÀga att skuggan inte ens kommer nÀra den lila fÀrgen. Men jÀmfört med den vita versionen Àr det en mÀrkbar skillnad. Förutom det Ätföljs den nya nyansen ocksÄ av en gulfÀrgad strömbrytare i motsats till en orange pÄ den vita varianten.

Den lila fÀrgvarianten Àr kanske för att fÄnga ögonblicksrosen med Avengers: Endgame. Den ultimata striden med den lila Thanos i Endgame sÀnds pÄ biografer över hela vÀrlden just nu. Google avslöjade ocksÄ en teasersida i Play Store nyligen med samma lila tema som försökte Äka pÄ superhjÀltefilmens surr. NÀr det gÀller specifikationerna förvÀntas bÄde Pixel 3a och Pixel 3a XL ha Snapdragon 670 SoC, 4 GB RAM och samma 12-megapixel bakre kamera som USP för Pixel 3. Lanseringen kommer att Àga rum den 7 maj och 91mobiler kommer pÄ marken för att ge dig alla detaljer, sÄ hÄll dig uppdaterad.

[Previous Story]Huawei P Smart Z kommer pÄstÄs vara varumÀrkets första telefon med en popup-selfie-kamera

[Next Story]Fortsense utvecklar vÀrldens första fingeravtryckslÀsare för LCD-skÀrmar under visning