Google Pixel 3a-kameraprover: den bÀsta kameratelefonen under 50 000 Rs?

Google-Pixel-3a-feat

”Bilder tagna frĂ„n Pixel 3a Ă€r en visuell behandling. Ta en titt pĂ„ nĂ„gra kameraprover ”

Om du har hamnat pÄ den hÀr sidan och letat efter ett svar pÄ frÄgan som rubriken ger, ger vi dig svaret direkt. Och svaret Àr: ja, för det mesta. Tja, om du inte vill gÄ pixelpipande (ingen ordlek avsedd), det Àr dÄ du kanske inser att de frÀmre kamerorna inte riktigt matchar nÀr det gÀller att jÀmföra bildkvaliteten mellan den nya Pixel 3a / 3a XL och deras flaggskepps syskon, Pixel 3/3 XL (recension). Den bakre kamerakvaliteten Àr ocksÄ lite annorlunda, men skillnaden Àr försumbar. Vi har nÄgra fler detaljer i vÄr jÀmförelse mellan Pixel 3a och Pixel 3.

Google-Pixel-3a-feat

Allt sagt och gjort, vi tror att Google har gjort ett utmÀrkt jobb med Pixel 3a och 3a XL-kamerorna, och dessa telefoner kan bara vara de bÀsta kameratelefonerna som Àr prissatta söder om Rs 50k, Ätminstone vad gÀller bakkameraens bildkvalitet. . För tillfÀllet vill vi dock att du ska festa dina ögon pÄ nÄgra bilder som vi tagit med den nya Pixel 3a och se för er hur kapabel den verkligen Àr.

Google-Pixel-3a-kamera-app-03 Google-Pixel-3a-kamera-app-02 Google-Pixel-3a-kamera-app-01

För att snabbt köra igenom kamerans specifikationer har 3a-duon samma bakre kamera som flaggskeppen, och det betyder att du fÄr en 12,2 MP Sony IMX363-sensor med dubbla pixlar med OIS och EIS, f / 1,8 blÀndare och 1,4 um pixel storlek. Den framÄtvÀnda snappen Àr dock annorlunda. Den nya Pixel 3a / 3a XL har en 8-megarsensor pÄ framsidan med f / 2.0-blÀndare, men flaggskeppsmodellerna ger dig dubbla 8MP-frontkameror med en f / 1,8 PDAF-huvudenhet och en / / ultra-bred sensor i stÀllet. Och vad gÀller funktionerna sÄ fÄr du samma som flaggskeppsenheterna, inklusive slow mo, Photo Sphere, det AR-baserade Playground-lÀget, HDR + och det magiska Night Sight-lÀget ocksÄ. Ett nytt tidsfördröjningslÀge kommer ocksÄ att lÀggas till snart. Det Àr dags nu att kolla in vad dessa skyttar verkligen kan göra, sÄ hÀr Àr en titt pÄ nÄgra prover som tagits med Pixel 3a.