Google Pixel 3a klarar sig bra i hÄllbarhetstester

Google Pixel 3a klarar sig bra i hÄllbarhetstester

“Pixel 3a Ă€r vĂ€lbyggd för att hantera vardagligt slitage Ă€ven med sin plastkropp”

Google Pixel 3a har varit ute ett tag nu och telefonen passerade obduktionsbehandlingen pÄ iFixit relativt lÀtt. Nu kommer hÄllbarhetstestet frÄn JerryRigEverything pÄ YouTube. Det Àr vÀlkÀnt att Pixel 3a inte bestÄr av premiummaterial som Àr pÄ sina dyrare bröder men överraskande, som det visar sig, ger denna skillnad Pixel 3a ett antal fördelar jÀmfört med de andra modellerna.

Som vanligt började undersökningen med ett reptest pÄ framskÀrmen, som skyddas av Dragontrail-glas istÀllet för Cornings Gorilla Glass. Tack och lov bör det inte vara nÄgra bekymmer eftersom telefonen hÄller upp mot repor. Repor började dyka upp pÄ nivÄ sex och mer djupare mÀrken pÄ nivÄ sju, vilket ocksÄ Àr det vanliga fallet med Cornings glas. SÄ, Dragontrail Àr tillrÀckligt bra men att anvÀnda ett skÀrmskydd Àr alltid bÀttre. Trots att den Àr gjord av plast Àr kroppen tillrÀckligt stark för att den inte ska skrapas lÀtt pÄ kanterna av rakhyveln. Det Àr mer mottagligt för repor Àn glaskropp men eftersom plast Àr mjukare.

NĂ€r det gĂ€ller böjprovet Ă€r chassit tillrĂ€ckligt starkt för att det inte ska böjas permanent Ă€ven om det böjs nĂ€r tillrĂ€ckligt tryck appliceras men det Ă„tergĂ„r till sitt faktiska tillstĂ„nd nĂ€r trycket slĂ€pps. Det betyder att Pixel 3a klarar böjprovet. Äntligen genomförde testaren ett test av skĂ€rmförbrĂ€nning och som vi alla vet gör AMOLEDs vanligtvis inte sĂ„ bra i dessa situationer. Efter 20 sekunders exponering för en tĂ€ndare börjar skĂ€rmen visa permanenta brĂ€nnmĂ€rken. Sammantaget gav Zack (JerryRigEverything kanalĂ€gare) handenheten en grön bock för hĂ„llbarhet.

[Previous Story]iOS 13 lÀckta skÀrmdumpar visar mörkt lÀge och uppdaterade appar

[Next Story]Realme X startar inte i Indien förrÀn andra halvÄret, bekrÀftar Madhav Sheth