Google Pixel 3a kommer att ha 5,6-tums OLED-skÀrm, Pixel 3a XL fÄr en 6-tums skÀrm: rapport

Google Pixel 3a kommer att ha 5,6-tums OLED-skÀrm, Pixel 3a XL fÄr en 6-tums skÀrm: rapport

“BĂ„da dessa telefoner Ă€r medelklassiga enheter frĂ„n Google och sĂ€gs kosta nĂ„gra hundra dollar billigare Ă€n Pixel 3 och 3 XL”

Det upptÀcktes nyligen via Android Q Beta 1 att de kommande mellanstora pixlarna frÄn Google kommer att kallas Pixel 3a och Pixel 3a XL. Namnen rapporteras nu ocksÄ av 9to5Google, med hÀnvisning till tillförlitliga kÀllor. Förutom att bekrÀfta namnen gav kÀllorna ocksÄ detaljer om specifikationerna för dessa enheter. NÄgra av dessa specifikationer matchar rykten frÄn tidigare.

Enligt rapporten kommer Pixel 3a med en 5,6-tums skÀrm, medan den större Pixel 3a XL kommer att ha en 6-tums panel. BÄda telefonerna har OLED-paneler med full HD + upplösning. Den förra sÀgs drivas av Snapdragon 670-chipsetet, som kommer att paras ihop med 4 GB RAM och 64 GB internt lagringsutrymme. Telefonen fÄr enligt uppgift en 8-megapixel vidvinkelkamera fram och en 12-megapixelsensor pÄ baksidan. Det kommer ocksÄ att fÄ ett 3000 mAh batteri, vilket Àr nÄgot mer Àn vad Pixel 3 fÄr. Kamerakvaliteten pÄ de nya telefonerna Àr tippad för att likna den hos Pixel 3, men kameraprogrammet kommer inte att vara lika bra.

JÀmförelse mellan Google Pixel 3 Lite och Pixel 3 Lite XL - 91mobiler (1)

NÀr det gÀller den större Pixel 3a XL ger rapporten inga detaljer. Telefonen kommer troligen att skilja sig frÄn den mindre 3a genom att erbjuda ett större batteri och skÀrm. Rykten har föreslagit att telefonen kommer att drivas av en Snapdragon 710-processor eller anvÀnda samma Snapdragon 670-chipset som Pixel 3a.

JÀmförelse mellan Google Pixel 3 Lite och Pixel 3 Lite XL - 91 mobiler (3)

De nya telefonerna kommer enligt uppgift att finnas tillgÀngliga i tre fÀrgvarianter, som inkluderar Clearly White, Just Black och ett tredje alternativ. Du kan ocksÄ förvÀnta dig att telefonerna har Pixel 3-funktioner som Active Edge, Titan M sÀkerhetschip, eSIM och 18W snabb laddning via USB-C. Eftersom dessa enheter förvÀntas anvÀnda en plastkonstruktion kommer de troligen inte att ha trÄdlös laddning. Lanseringsdatumet för dessa telefoner Àr fortfarande inte kÀnt, men det Àr troligt att de kommer att sÀljas i USA i samarbete med Verizon.