Google Pixel 3a och Pixel 3a XL-anvÀndare rapporterar om krokiga USB-C- och högtalarutskÀrningar

Google Pixel 3a och Pixel 3a XL-anvÀndare rapporterar om krokiga USB-C- och högtalarutskÀrningar

“Högtalarna och laddningsporten verkar inte vara korrekt anpassade till utskĂ€rningen pĂ„ de senaste smartphones i Pixel-serien”

Eftersom Googles senaste smartphones i Pixel 3a och Pixel 3a XL (recension) har börjat nĂ„ fler och fler mĂ€nniskor, har hĂ„rdvaru- och programvaruproblemen med telefonerna börjat dyka upp. Under helgen klagade anvĂ€ndare pĂ„ att deras Pixel 3a-smartphones ovĂ€ntat stĂ€ngdes av. Nu rapporterar vissa handenhetsĂ€gare att deras enheter har hĂ„rdvarufel – USB-C och högtalarutskĂ€rningar Ă€r krokiga.

Vid nÀrmare granskning Àr mina nÄgonsin sÄ lite av. NÀstan obemÀrkt pÄ min 3a XL. Jag var tvungen att dra ut en rak kant för att vara sÀker.

– JEFF đŸŽ„ #TeamUnFiltered (@ELJefeReviews) 21 maj 2019

YouTuber Erica Griffin har delat en bild pĂ„ Twitter som visar att hennes Pixel 3as USB-C- och högtalarportar inte Ă€r i linje med den faktiska kontakten. Det verkar vara en ny tydligt vit Pixel 3a-smartphone. Medan utskĂ€rningarna verkar vara perfekt inriktade med varandra, Ă€r det nĂ€r du ser dem i förhĂ„llande till polykarbonatkroppen du kanske mĂ€rker portarna lutade uppe till höger. En Pixel 3a XL-anvĂ€ndare följde upp det med att sĂ€ga att hans enhet ocksĂ„ har en krokig botten – men “nĂ€stan nĂ„got.”

Det Àr för nÀrvarande inte klart om feljusteringen har orsakat att USB-C-kabeln har anslutits ordentligt för att ladda telefonen. Problemet har dock funnits sedan handenheten slÀpptes för en vecka sedan, utan att nÄgra anvÀndare klagade pÄ nÄgra laddningsfrÄgor de möter. Det har inte kommit nÄgot officiellt uttalande frÄn Google om saken Àn, men den krokiga designen Àr ett tecken pÄ problem med tillverkning och kvalitetssÀkring pÄ företagets sida.