Google Pixel 3a och Pixel 3a XL kommer enligt uppgift i “Iris” -fĂ€rg, priserna tippas för att börja med 450 €

Google Pixel 3 och OnePlus 6T fick anvÀndare i USA pÄ Samsungs bekostnad: Counterpoint

“Pixel 3a och Pixel 3a XL Ă€r enligt uppgift namnen pĂ„ Googles kommande mellanklass-smartphones”

Googles smartphones i mellanklassen Pixel 3a-serien har varit i ryktfabriken under en lÀngre tid nu. Det rapporterades nyligen att telefonerna kommer att heta Pixel 3a och Pixel 3a XL istÀllet för de tidigare ryktade Pixel 3 Lite respektive Pixel 3 XL Lite. En ny lÀcka bekrÀftar namnet ytterligare, avslöjar ett nytt fÀrgalternativ för enheterna och slÀpper ut bönorna om deras priser pÄ den europeiska marknaden.

pixel 3a pixel 3a xl presenterad

Enligt en rapport frĂ„n WinFuture, Pixel 3a eller Pixel 3a XL kommer att finnas i en ny “iris” -fĂ€rg. Det sĂ€gs vara den tredje fĂ€rgvarianten av telefonerna – Clear White och Just Black Ă€r de andra tvĂ„. IrisfĂ€rgen kan sannolikt vara en blandning av blĂ„tt och violett som pĂ„minner dig om blomman med samma namn. Speciellt Ă€r det inte bekrĂ€ftat om det nya lackeringsjobbet Ă€r för mindre Pixel 3a, Pixel 3a XL eller bĂ„da.

pixel 3 Lite

NĂ€r det gĂ€ller priserna rapporteras Pixel 3a-alternativet med 64 GB lagringsutrymme att vara cirka 450 €, vilket ungefĂ€r motsvarar 36 000 Rs i den indiska valutan, medan den större Pixel 3a XL “borde vara lite dyrare.” Telefonerna förvĂ€ntas bli urvattnade versionen av Googles avancerade Pixel-smartphones.

Pixel 3a Àr tippad för att komma fram med en 5,6-tums skÀrm, medan den större Pixel 3a XL har en 6-tums skÀrm. De förvÀntas vara OLED-paneler med full HD + upplösning. Pixel 3a kommer att drivas av Qualcomms mellanklassiga Snapdragon 670-chipset, tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB internt lagringsutrymme. För fotografering kommer det enligt uppgift att fÄ en enda 12-megapixelsensor pÄ baksidan med LED-blixt och en 8-megapixelspelare pÄ framsidan för selfies och videosamtal. Andra viktiga funktioner inkluderar ett 3000 mAh batteri och samma kameravandring som Google anvÀnder för sina premium Pixel-smartphones. NÀr det gÀller den större Pixel 3a XL Àr det troligt att Snapdragon 710 SoC tickar i kÀrnan och ett nÄgot större batteri Àn den mindre 3a.