Google Pixel 3a och Pixel 3a XL stöds inte av Android Q beta förrÀn i juni

Google Pixel 3a och Pixel 3a XL stöds inte av Android Q beta förrÀn i juni

“Pixel 3a och Pixel 3a XL Ă€r Googles nya mellansmart smartphones med samma kamerahĂ„rdvara som flaggskeppet Pixel 3-serien”

Googles senaste Pixel 3a och Pixel 3a XL (granskning) Ă€r företagets försök att göra en mellanslags smartphone för massor. Även om de Ă€r ganska dyra för en marknad som Indien, erbjuder de en flaggskeppsklassfotograferingsupplevelse. Men det fanns ett par saker om Pixel 3a-serien som inte kom fram förrĂ€n nyligen. Inte bara sitter de tvĂ„ smartphones fast med sĂ€kerhetsplĂ„stret i mars 2019 men de fĂ„r inte Android Q Beta-stöd förrĂ€n nĂ€sta mĂ„nad.

Google har meddelat att sĂ€kerhetsuppdateringarna i april och maj kommer att börja rulla ut till anvĂ€ndare av Pixel 3a-serien frĂ„n och med den 3 juni. NĂ€r det gĂ€ller Android Q Beta 3, sĂ€ger företaget att telefonerna kommer att bli berĂ€ttigade till den senaste versionen av Googles mobila operativsystem i juni – det finns inget exakt datum just nu. Det Ă€r lite konstigt att se Made by Google-enheter som kör sent pĂ„ programuppdateringar.

Pixel-3a-Android-Q-Beta

Men om du Àr angelÀgen om att prova Android Q Beta 3 pÄ Pixel 3a och 3a XL kan du blinka den manuellt med att blinka en fabriksbild eller sidoladda en OTA-bild. I annat fall vÀntar du pÄ att Google aktiverar supporten och installerar sedan via det opt-in Beta-programmet frÄn Android Developers webbplats. Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 2, Pixel 2 XL och de ursprungliga Pixel- och Pixel XL-anvÀndarna kan anmÀla sig till betaprogrammet via webbplatsen. Eftersom programvaran finns i beta kan tidiga anvÀndare möta flera fel och problem.

Kommer tillbaka till Pixel 3a och 3a XL smartphones, de lanserades tidigare denna mÄnad pÄ Googles I / O 2019-konferens och Àr tillgÀngliga för försÀljning i landet till ett pris av 39.999 Rs. Handenheterna kommer med samma kamerahÄrdvara, som Àr en 12,2 megapixelsensor pÄ baksidan och 8 megapixelskytt pÄ framsidan, som flaggskeppet Pixel 3 och 3XL-smartphones. BÄda telefonerna drivs av Qualcomm Snapdragon 670 SoC, parat med 4 GB RAM och 64 GB intern lagring under huven. Medan Pixel 3a har en 5,6-tums skÀrm och 3000 mAh batteri, har Pixel 3a XL en nÄgot större 6-tums skÀrm och 3700 mAh batteri.