Google Pixel 3a, Pixel 3a XL Indien-lansering bekrÀftad för 8 maj via Flipkart-teaser

Google Pixel 3a, Pixel 3a XL Indien-lansering bekrÀftad för 8 maj via Flipkart-teaser

“Google Pixel 3a och Pixel 3a XL kommer att lanseras globalt den 7 maj och en dag efter i Indien”

Google retade nyligen lanseringen av sina kommande mellanklass-smartphones – Pixel 3a och Pixel 3a XL. Enligt teasern kommer smarttelefonerna att lanseras den 7 maj, vilket Ă€r den första dagen för Googles I / O 2019. SpĂ€nningen kring dessa tvĂ„ smartphones Ă€r ganska hög för att för första gĂ„ngen nĂ„gonsin kommer Google att erbjuda sĂ„ mycket -lovordad flaggskeppskamera till ett mer överkomligt pris. Nu har Flipkart lagt upp en teasersida som antyder att nĂ€sta generations Pixel-enheter kommer att lanseras i Indien nĂ€sta dag av global avtĂ€ckning.

Google Pixel

Teasersidan pĂ„ e-handelswebbplatsen har samma text som varumĂ€rkets globala teaser. Den lyder: ”HjĂ€lp Ă€r pĂ„ vĂ€g. NĂ„got stort kommer till Pixel-universum. LĂ€r dig mer den 8 maj. ” Med tanke pĂ„ att det Ă€r samma text som den globala teasern kan vi sĂ€kert anta att teasern handlar om nĂ€sta generations pixelenheter. TyvĂ€rr avslöjar teasern inte mycket om de kommande enheterna förutom silhuetten av en telefon med ganska stora ramar som andra generationens pixlar. Detta Ă€r i linje med de renderingar och lĂ€ckor vi har sett tidigare.

pixel-3a

För att jogga ditt minne har bÄde Pixel 3a och 3a XL lÀckt ut flera gÄnger tidigare. Enligt rykten kommer Pixel 3a att levereras med en 5,6-tums OLED-skÀrm med full HD + -upplösning och den större Pixel 3a XL har samma skÀrmupplösning men en större 6-tums skÀrmstorlek. PÄ prestationsfronten kommer sannolikt tvÄ telefoner att drivas av Snapdragon 670 respektive Snapdragon 710. BÄda modellerna kommer enligt uppgift att ha en basmodell med 4 GB RAM och 64 GB lagring. PÄ kamerans front kommer smarttelefonerna att flagga med samma 12MP-shooter som Pixel 3-serien, vilket Àr bra nyheter. Andra spekulationer inkluderar 3,5 mm ljuduttag och enstaka frontkameror.

PrissÀttningen för dessa smartphones Àr ryktet att vara CAD 649 (~ $ 490) för Pixel 3a och CAD 799 (~ $ 600) för 3a XL. Vi kommer att fÄ veta mer den 7 maj, nÀr smartphones blir officiella sÄ hÄll dig uppdaterad.