Google Pixel 3a, Pixel 3a XL-lansering förvÀntas den 7 maj

pixel-3a-teaser

“Google kan ocksĂ„ lansera en produkt eller tjĂ€nst som inte har lĂ€ckt ut hittills den 7 maj”

Google har lagt ut en teaser idag som antyder den möjliga ankomsten av de efterlĂ€ngtade Pixel-telefonerna – Pixel 3a och Pixel 3a XL den 7 maj. Samtidigt Ă€r det ocksĂ„ det datum dĂ„ Google I / O startar. Nu, affischen som har lagts ut pĂ„ Googles Play Store anger inte uttryckligen ankomsten av duon utan sĂ€ger: “7 maj, nĂ„got stort kommer till Pixel-universum.” Google I / O Ă€r evenemanget dĂ€r teknikjĂ€tten traditionellt tar ett djupdyk i sitt programvaruekosystem, inklusive Android och andra. För Pixels har företaget alltid haft en separat hĂ€ndelse, som fortfarande Ă€r nĂ„gra mĂ„nader kvar. DĂ€rför finns det en stark indikation pĂ„ att Google kan avslöja Pixel 3a och Pixel 3a XL vid evenemanget.

pixel-3a-teaser

SpÀnningen kring Googles budgettelefoner Àr ganska förstÄelig eftersom de förvÀntas ha samma fantastiska kamerakvaliteter som deras större syskon. AvvÀgningarna kan innehÄlla en inte sÀrskilt imponerande polykarbonatbyggnad, en troligt mellanliggande processor och en totalt sett mindre kropp och batteri. Det finns mÄnga detaljer som har lÀckt ut hittills, men eftersom det inte finns nÄgot officiellt Ànnu, mÄste vi vÀnta pÄ nÄgon bekrÀftelse.

Pixel 3a förvÀntas ha en Snapdragon 670 SoC, tillsammans med en varierad mÀngd RAM och lagring. Men vi kan förvÀnta oss att en basmodell börjar med 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme. De mer fickbara Pixel 3-enheterna kommer sannolikt att ha en 5,6-tums Full-HD + -skÀrm som drivs av ett 2 915 mAh-batteri. Medan Pixel 3a XL sannolikt kommer att ha en 6,0-tums FHD + -panel och ett relativt större kraftpaket ocksÄ. Om du undrar om design, Àven om det Àr osannolikt om du följer Pixel-sortimentet noga, kommer du att vara glad att veta att det enorma hacket pÄ premiummodellerna inte ser ut att göra det till de mindre telefonerna.